Villa i Lucignano i Toscana

Casale Felice

 
Casale Felice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Felice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette karakteristiske gamle hus er et smukt udtryk for livet på landet, hvor man gennem tiden har brugt de forhåndenværende byggematerialer, således at noget af huset er opbygget med natursten, andre dele med mursten. I den store have giver gamle egetræer en behagelig skygge, og her finder du også en pool på 9 x 4 meter (150 cm dyb). I haven er der naturligvis også bord, stole, parasoller og grill.

Autentisk på alle måder

Indretningen af huset er mindst lige så autentisk som dets konstruktion, for den afspejler på forbilledlig facon den landlige kultur i Toscana med en skønsom blanding af tungt, mørkt møblement og diverse moderne komfortartikler som opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn. Tro os: Det er som at komme på besøg hos en toscansk familie! Ejerne, der bor tæt på, arrangerer for resten middage for gæsterne efter aftale,

Villa med 10 sovepladser
Huset ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor vi finder en stor stue med pejs og sofaer, køkken-alrum (med ovn, køleskab med frostboks, opvaskemaskine, brødrister, mikrobølgeovn og "dansk" kaffemaskine), et badeværelse med wc og badekar, et vaskerum og et gæstetoilet. På første etage, som du kommer op til via en ydre trappe, er der fem soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med wc og vandmassagekar, et badeværelse med wc og brusekabine, en lille stue samt en terrasse med flot udsigt.

 
 
search map