Villa i Lucignano i Toscana

Casale Felice

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette karakteristiske gamle hus er et smukt udtryk for livet på landet, hvor man gennem tiden har brugt de forhåndenværende byggematerialer, således at noget af huset er opbygget med natursten, andre dele med mursten. I den store have giver gamle egetræer en behagelig skygge, og her finder du også en pool på 9 x 4 meter (150 cm dyb). I haven er der naturligvis også bord, stole, parasoller og grill.

Autentisk på alle måder

Indretningen af huset er mindst lige så autentisk som dets konstruktion, for den afspejler på forbilledlig facon den landlige kultur i Toscana med en skønsom blanding af tungt, mørkt møblement og diverse moderne komfortartikler som opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn. Tro os: Det er som at komme på besøg hos en toscansk familie! Ejerne, der bor tæt på, arrangerer for resten middage for gæsterne efter aftale,

Villa med 10 sovepladser
Huset ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor vi finder en stor stue med pejs og sofaer, køkken-alrum (med ovn, køleskab med frostboks, opvaskemaskine, brødrister, mikrobølgeovn og "dansk" kaffemaskine), et badeværelse med wc og badekar, et vaskerum og et gæstetoilet. På første etage, som du kommer op til via en ydre trappe, er der fem soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med wc og vandmassagekar, et badeværelse med wc og brusekabine, en lille stue samt en terrasse med flot udsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Antico Mulino

Arezzo, Toscana

Villino Alba

Arezzo, Toscana

Borgo Antico

Cortona, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Palazzo Boeri

Monforte d'Alba, Piemonte

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map