Villa i Lucignano i Toscana

Casa Rosada

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev feriefriheden i Toscana

Bo i et smukt gårdhus uden for den charmerende middelalderby Lucignano. Nyd roen og de private omgivelser i haven, som er omgærdet af en mur, og sæt pris på den 300 kvm. store have. Når solen står højest i Italien, kan det være skønt at have en privat pool at køle sig ned i. Det har du i Casa Rosada, og den måler 8 X 4 m. og er 130 - 160 cm. dyb. Brug kvalitetstid sammen med dine nærmeste på den dejlige terrasse, hvor der er havemøbler, så I kan nyde lækre måltider under åben himmel. Der er også en grill og bordfodbold på ejendommen.

Opdag Lucignano og resten af regionen

Besøg den pittoreske middelalderby Lucignano omgivet af en imponerende fæstningsmur på en bakke knap 1,5 km. væk. Her kan du beundre de fabelagtige kirker, tale med lokalbefolkningen, som er meget venlig, og nyde et godt måltid på en af de hyggelige restauranter. Tag også på spændende udflugter til andre spændende steder i området, såsom Arezzo, smukke Siena eller eksklusive Firenze - du bor nemlig 10 km. fra motorvejen A1.

Rustikt hus i høj kvalitet

Få godt med plads til hele familien med tre etager og et anneks. Indretningen er bekvem og matcher den rustikke, toskanske stil, men det bør noteres, at det kan opleves som lidt mørkt indendørs. Til gengæld er udendørs-området lyst, smukt og velholdt, og med stor sandsynlighed er det her ude i solskinnet, du kommer til at tilbringe størstedelen af din tid. Huset er udstyret med moderne faciliteter såsom Wi-Fi (mod ekstra betaling), vaskemaskine, opvaskemaskine, tv og meget mere. I øvrigt findes der parkering og et fitness-rum i kælderen til annekset.

Villaen på Casa Rosada

Villa med 10/12 sovepladser (250m²)

Villaen er ca. 250 kvm. stor fordelt på tre etager og et anneks. I stueetagen finder du en overdækket terrasse med bord og stole til middagen udendørs, en dagligestue/spisestue, et køkken samt et badeværelse med bruser. På første etage (tilgængelig via både en intern og en ekstern trappe) finder du en dagligstue, et soveværelse med en queen size seng, et soveværelse med to enkeltsenge (som kan sættes sammen), samt et badeværelse med badekar. På anden etage (tilgængelig via en intern trappe) finder du et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en queen size seng og et badeværelse med bruser og toilet. Annekset (tilgængeligt via en intern trappe) består af en dagligstue/spisestue med køkkenhjørne, et dobbeltværelse og et lille værelse med en enkeltseng og en ekstraseng, der kan trækkes ud. Derudover et badeværelse med bruser. I øvrigt er der et lille fitnessrum i kælderen under annekset, et par trappetrin nede. Her finder du en motionscykel og andre former for træningsudstyr. Poolen kan varmes op mod betaling.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Francesca

Cortona, Toscana

Casa Clementina

Lucignano, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Vigna

San Giustino Valdarno, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Casa Clementina

Lucignano, Toscana

Populært i Toscana

search map