Villa i Lucignano i Toscana

Casa Rosada

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev feriefriheden i Toscana

Casa Rosada er et rustik bondehus, der ligger lige uden for den charmerende middelalderby Lucignano. Her kan du hygge dig i haven som er på omkring 300 m² og det er også her du finder den lille pool på 8 x 4 m som har en dybde på 130 - 160 cm. Her kan du samle hele familien, og I skal nyde jeres måltider omkring spisebordet på den dejlige terrasse under åben himmel. Hvis du får lyst til at grille, er det også en mulighed, og trænger du til lidt motion, er der bordfodbold på stedet.

Opdag Lucignano og resten af regionen

Besøg den pittoreske middelalderby Lucignano, som er omgivet af en imponerende fæstningsmur. Byen ligger på en bakke knap 2 km. fra stedet. Her kan du beundre de smukke kirker, få en snak med den venlige lokalbefolkning, og nyde et godt måltid på en af de hyggelige restauranter. Du kan også tage på spændende udflugter i lokalområdet, og der er rigeligt at vælge imellem, men vi kan bl.a. foreslå byerne Arezzo, Cortona, den smukke Siena med domkirken og den muslingeformede rådhusplads eller eksklusive Firenze. Selv om du bor på landet, er det let at komme omkring, for du bor kun 10 km fra motorvejen.

Rustikt hus med rimelig pris

Hvis du vælger at holde din ferie på Casa Rosada, er der god plads til hele familien, som bliver fordelt på tre etager samt et anneks. Indretningen er bekvem og matcher den rustikke, toskanske stil, men vi gør opmærksom på, at du måske vil opleve villaen som en anelse mørk indendørs. Til gengæld er udendørs-området lyst, smukt og velholdt, og det er med stor sandsynlighed her ude i solskinnet, at du kommer til at tilbringe størstedelen af din tid. Huset er udstyret med moderne faciliteter såsom Wi-Fi (mod ekstra betaling), vaskemaskine, opvaskemaskine, TV og meget mere. I øvrigt findes der parkering og et fitness-rum i kælderen til annekset.

Villaen på Casa Rosada

Villa m. privat pool

Villaen er på ca. 250 kvm. og fordelt på tre etager samt et anneks. I stueetagen finder du en overdækket terrasse med bord og stole til middagen udendørs, en dagligestue/spisestue, et køkken samt et badeværelse med bruser. På første etage (tilgængelig via både en intern og en ekstern trappe) finder du en dagligstue, et soveværelse med en queen size seng, et soveværelse med to enkeltsenge (som kan sættes sammen), samt et badeværelse med badekar. På anden etage (tilgængelig via en intern trappe) finder du et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en queen size seng og et badeværelse med bruser og toilet. Annekset (tilgængeligt via en intern trappe) består af en dagligstue/spisestue med køkkenhjørne, et dobbeltværelse og et lille værelse med en enkeltseng og en ekstraseng, der kan trækkes ud. Derudover et badeværelse med bruser. I øvrigt er der et lille fitnessrum i kælderen under annekset, et par trappetrin nede. Her finder du en motionscykel og andre former for træningsudstyr. Poolen kan varmes op mod betaling.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map