Villa i Lucignano i Toscana

Casa Clementina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Clementina giver dig de perfekte rammer omkring din ferie i Toscana. Villaen har tolv sovepladser, og det er ikke bare pladsen, haven og poolen, du og din familie eller dine venner vil elske. I bliver også begejstrede for beliggenheden, for dejlige Lucignano ligger imellem de oplevelsesrige kulturbyer Arezzo, Siena og Firenze. Her har I en historisk del af Italien lige på hånden.

Familieferie ved Lucignano

Rejser du sammen med et stort følge af børn, venner, søskende og ældre familiemedlemmer, og leder I efter et komfortabelt sted at bo under jeres ferie? Nyd friheden i en rummelig og veludstyret villa. Casa Clementina tilbyder 5 soveværelser og 4 badeværelser, så alle får plads til både privatliv og fælles stunder. I kan samles omkring grillen mens børnene leger i haven, som er omgivet af en mur. Eller hvad med et slag badminton på græsset eller bare afslapning i skyggen på terrassen? Bemærk, at poolen ikke egner sig til små børn, da den på sit laveste sted er 120 cm. dyb.

Perfekt beliggenhed mellem Arezzo, Siena og Firenze

Kombiner familieliv og kulturelle udflugter. I bor i Lucignano, en lille by, hvor den toskanske charme stadig er intakt, og en familiær atmosfære hersker i gaderne. Besøg små butikker og autentiske restauranter, og nyd, hvordan gæstfrihed virker til at være en medfødt kvalitet i byens venlige befolkning. Fra Lucignano har I rig mulighed for at besøge de større byer Arezzo (ca. 30 km.), Siena (ca. 40 km.), og Firenze (ca. 90 km.), da I kun har 10 minutters kørsel til hovedvejene, som fører jeg rundt i den smukke region. Tag en pause i de små landsbyer, og opdag Toscanas landlige side, med fyldte vinkældre og vidunderlig natur.

Egen pool og gode faciliteter

Tag på ferie og gear helt ned. Glem hverdagens stress, for her har du opvaskemaskine, vaskemaskine, tv og internetopkobling. Poolen i haven (10 X 4 meter samt 120 cm. - 160 cm. dyb) indbyder til skønne bade og afslapning ude i den friske luft. Udøv dine kulinariske talenter i det åbne køkken, samtidig med, at I omgås hinanden. Vælg derefter om I vil spise indendørs, eller om I vil indtage middagen under åben stjernehimmel på en varm, italiensk sommeraften.

Villaen på Casa Clementina

Villa med 10/12 sovepladser (220m²)

Huset er ca. 220 kvm. stort og er fordel på tre etager. På nederste etage finder du en rummelig dagligstue/spisestue med køkken (med gaskomfur, køleskab med fryser, ovn, opvaskemaskine, italiensk kaffemaskine, elkedel og brødrister), sofaer samt udgang til en møbleret terrasse med bord og stole, hvor du kan spise under åben himmel. Derudover er der et lille værelse med en sovesofa, et badeværelse med bruser samt vaskerum med vaskemaskine. På første etage, som nås via en udvendig trappe, finder du et soveværelse med tilgang til en lille, møbleret terrasse, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, en lille, møbleret, fælles terrasse samt et badeværelse og et rum med bruser. På anden etage, som nås via en indvendig trappe, finder du et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge samt en lille, møbleret terrasse og et badeværelse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Casa Rosada

Lucignano, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Anbefalinger til dig

Molin Vecchio

Foiano della Chiana, Toscana

Casa Rosada

Lucignano, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map