Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lucignano hører ikke til de toscanske byer, som "alle" kender. Paradoksalt nok taler man begejstret om den halvkedelige Greve in Chianti, hvor turismen er spændt til bristepunktet, men kun et mindretal kender en perle som Lucignano.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Indhyllet i fæstningsmure

Som den ligger på sin bakketop med gamle fæstningsmure hele vejen rundt, er det svært at forestille sig en mere malerisk lille toscansk by. Den fascinerende opbygning af koncentriske cirkler med centrum i byen højeste punkt i midten, hvor man naturligt også finder den vigtigste kirke.

Læs mere om Lucignano

Hyggeligt centrum

Byen er fuld af spændende kirker, gode restauranter og hjertevarme indbyggere, og med sin beliggenhed mellem Arezzo, Siena og Cortona udgør den et godt udgangspunkt for udflugter.

De sidste to søndage i maj måned afholdes en årligt tilbagevendende festlighed i byen; den såkaldte Maggiolata Lucignanese. Hvert år prøver deltagerne at overgå sig selv og hinanden når de går parade gennem byen med tematisk udklædning og blomsterklædte vogne.

For yderligere information: www.maggiolatalucignanese.it

Skjul teksten
 
 
search map