Villa i Lucca

Villa Tartarughe

 
Villa Tartarughe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Tartarughe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når man kører fra Lucca i retning mod badestrandende ved Viareggio, kommer man til den maleriske lille by Nozzano Castello, og 1½ km uden for denne finder man Villa Tartarughe tæt på den lille landevej.

Hus af nyere konstruktion

Huset er af nyere konstruktion, og man kan ikke kalde det hverken klassisk toscansk eller en arkitektonisk perle. Især stueetagen er middelmådig, men indtrykket bliver meget bedre, når man kommer op i den enorme lyse stue på første etage, som uden diskussion er en klasse over underetagen.

Læs mere om Villa Tartarughe

Dejlig have med pool

Rigtig godt bliver det, når man går ned i haven, som befinder sig ca. 30 meter bag huset. Den er dejlig med en høj, tæt hæk hele vejen omkring, en frodig græsplæne, en stor grill, stenovn til pizzabagning, bord og stole samt ikke mindst et 12 x 6 meter stort svømmebassin. Her er endda udsigt til bjergene, så mon ikke mange kommer til at tilbringe store dele af ferien i denne oase, måske efter en dag i klitterne ved den dejlige offentlige strand ved Marina di Vecchiano eller en dag i den hyggelige Lucca, ca. 10 km herfra.

Villaen på Villa Tartarughe

Villa med 10 sovepladser

I stueetagen er der entré, stue, to soveværelser med hver to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. På første etage finder vi en meget stor og lys stue med pejs, satellitfjernsyn og et godt åbent køkken med komfur med 6 blus, opvaskemaskine, køleskab og fryser, soveværelse med dobbeltseng, gennemgangsrum med køjeseng, badeværelse og udgang til overdækket terrasse. Villaen har desuden vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Tartarughe

Læs personlige anmeldelser af Villa Tartarughe som ligger i Lucca. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Tartarughe. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Tartarughe

Dejlig rummelig villa

Skøn ferie for 2 familier i dette meget rummelige og velforsynede hus med den skønneste pool og have!
Kan på det varmeste anbefale dette hus.

Det var en meget varm periode, som vi var der i, så vi endte med at købe nogle blæsere. Ejer kan med fordel købe et par stykker til huset, samt få sat myggenet op i de resterende vinduer og vved altalen, så man kan få mere glæde af den svalende aften.

Læs mere

Villa i Lucca

Dejlig stor villa med god plads og hyggelig terrasse. Super flot pool i hyggelig lukket have med buske og træer. Grill og plads til at dække op til en ægte Italiensk aftensmad ved poolen.

Læs mere

Stort hus med lækker pool

Dejligt stort hus med lækkert poolområde.
Beliggenheden er lidt ude på landet tæt ved en mindre vej,hvor der er en del trafik ,men tæt på lucca og Pisa, som er nogle fantastiske byer.
Fint køkken, alt virkede, men der manglede lidt forskelligt service, bla. Vinglas, når man nu skulle nyde en italiensk vin.
alt i alt et godt hus,hvor poolen må siges at være perfekt .

Læs mere

Ann og familie fra Egernsund boede på Villa Tartarughe i Lucca fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi havde en rigtig god ferie i Lucca. Booking, betaling og kontakten til jer har fungeret til vores fulde tilfredshed.

Toscana er et super område, der var smukt, grønt, frodigt, der var rigtig mange spændende seværdigheder både i Lucca og i omegnen og der var mange hyggelige byer at besøge. Derudover nød vi god mad på hyggelige restauranter og vi nød også godt af Italiernernes venlige og hjælpsomme imødekommenhed.

Villa Tartarughe var ligeledes super. Alt var tip top, rent og iorden. Det levede til fulde op til vores forventninger. En rigtig god villa for to familier. Poolen var som alt andet helt i top. Den blev renset hver morgen eller var det hver anden, det kan jeg ikke rigtig huske af Danielle (ejeren af villaen, eller ham vi fik nøglen af), der var liggestole parasoller og alt hvad vi ellers kunne tænke os.
Samarbejdet med Danielle (ejeren) fungerede upåklageligt, han var præcis både ved udlevering og aflevering af nøgle. Han var meget venlig og hjælpsom og let at komme i kontakt med. Vi kom til at låse begge vore nøgler inde i Villaen en morgen kl. 9.00, efter at vi havde fået fat i hans telefonnummer (det lå nemlig inde i villaen, så vi kunne ikke komme til det) og ringet til ham, kom han 15 minutter senere og låste os ind.

Tips til andre der skal bo i Villa Tartarughe . Hvis man vil lave Pizza i stenovnen, skal man varme ovnen op med grillkul mindst 3-4 timer inden, man skal bruge den. Vi tændte op i ovnen, som vi ellers ville gøre med en grill og stenene var overhovedet ikke varme nok - pizzaerne blev ingen succes, vi måtte bære det hel op i Villaen og bruge den almindelige ovn.
Iøvrigt ligger villaen super, hvis man kommer med fly til Pisa. Det tager ca. 20. minutter at køre fra Pisa til Villaen.
Vi fløj fra Billund til Pisa, ankom til midnat, overnattede 1. nat på hotel i Pisa (tog taxa fra lufthavnen til Hotel Terminus og Plaza, udmærket 3 stjernet hotel), tog næste dag retur til lufthavnen og lejede en bil og tog derfra ud til Villaen.

Læs mere

Anne og familie fra Allerød boede på Villa Tartarughe i Lucca fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi har haft en helt igennem skøn tur! Huset var rigtig dejligt. Det er rigtigt at huset sikkert ikke er historisk toscansk, men til gengæld var det efter vores opfattelse "moderne toscansk", som heller ikke er at foragte. Vi blev mødt af den søde ejer Daniele, der på en utrolig imødekommende måde og på sit bedste italienske viste os herlighederne frem. Sengene var gode, og huset var på alle måder et pragtfuldt hus at være i. Dog var vi naturligvis allermest i haven og i den superlækre pool. Det var skønt at det var en saltvandspool - rigtig godt for huden sammenlignet med normal klor-poolvand (i praksis betyder det at der er salt i og en anelse klor, dog så lidt at det ikke smagte af hverken det ene eller det andet). Et godt råd: For at nå fra huset til haven skal man krydse en lille villavej - så en morgenkåbe eller andet til at "slynge sig i", når man kommer gående i badetøjet er en god ting.

Selve området bød på ture, både til superskønne Lucca, til kysten og til mange af de andre dejlige byer i området. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre, der har lyst til at nyde en bid af Italien!

Læs mere

Bedømmelse af Villa Tartarughe

Læs mere
 
search map