Villa i Lucca

Villa Radha

 
Villa Radha er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Radha er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I udkanten af den lille landsby Santa Maria del Giudice, 8 km fra Lucca, ligger Villa Radha, en malerisk villa fra 1920. Den har sin helt egen charme, da den fremstår næsten helt uændret siden opførelsen som et patineret udtryk for sen art nouveau.

I den store frodige have på 2500 m² (helt indhegnet) finder du bord, stole og grill samt et 7 x 3 meter fritstående svømmebassin. I landsbyen er der, ud over en smuk romansk kirke fra ellevehundredetallet, et par restauranter, bar, konditori (godt!), minimarked, slagter og apotek. Villaen er udstyret med vaskemaskine og satellitfjernsyn. I en lille etværelseslejlighed på grunden bor ejeren og hendes hund; førstnævnte forstyrrer ikke gæsterne, og sidstnævnte (som har givet navn til huset) bliver meget hurtigt alle børns kæledægge.

Læs mere om Villa Radha

Villa med seks sovepladser
- Huset ligger i to plan. I stueetagen finder vi et spisekøkken (fire gasblus, ovn, køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine) med pejs og en henrivende lille lys stue med original bemaling i art nouveau på væggene. På første etage finder du to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. To af soveværelserne er forbundne, så man skal gennem det ene for at komme til det andet. Og så er der for resten myggenet for vinduerne i soveværelserne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Radha

Læs personlige anmeldelser af Villa Radha som ligger i Lucca. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Radha. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Radha

Læs mere

Peter og familien fra Holte boede på Villa Radha i Lucca fra d. 3. til d. 14. april 2012.

Rigtig fin kontakt til jer. Meget hjælpsomme.
Huset er rigtig fint. Fint restaureret i 2008. De to værter, der bor på grunden er meget søde og venlige og diskrete. Huset er dog lidt for koldt i forhold til udetemperaturen i april måned. Der er i trapperummet installeret et pillefyr til opvarmning, der ikke varmer så godt og som støjer. Men når der ikke er behov for opvarmning er det perfekt.
Rigtig dejlig have.
Rolig beliggenhed, med god udsigt.

Læs mere

Gitte fra Hvidovre boede på Villa Radha i Lucca fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Det har været en pragtfuld tur, huset var rigtig dejligt og vores værter var fantastisk søde og hjælpsomme.

Dejligt central beliggenhed i et smukt område.

Læs mere

Åse og familie fra Rønde boede på Villa Radha i Lucca fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Turen til Toscana, Santa Maria var en utrolig god uge for os.
Villa Rahda var det bedste vi har prøvet. Smuk gammel villa med den skønneste udsigt at vågne op til. Skøn pool og have, masser af plads. Ejeren var sød og hjælpsom. Skønt at bo i lokale omgivelser.
Tilpas afstand til Lucca by, som er charmerende at besøge. Ikke langt til badestrand. I det hele taget en dejlig uge i smukke omgivelser.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Radha

Læs mere
 
search map