Villa i Lucca

Villa Narciso

 
Villa Narciso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Narciso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os på landet 14 km fra Lucca, nær den maleriske, lille by Castelvecchio di Compito, der med sin beliggenhed på toppen af en bakke kan ses videnom.

Dette gamle bondehus er blevet istandsat til en simpel, rustik, men gedigen feriebolig. Her finder du hverken vaskemaskine eller aircondition, blot et malerisk velindrettet hus med en stor, flot og velholdt, indhegnet have med grill, havemøbler og et opstammet svømmebassin (diameter 7½ meter, dybde 120 cm). Huset ligger nede ad en lille, grusbelagt sidevej til landevejen, og selvom man ikke kan se vejen herfra, høres den svagt.

Læs mere om Villa Narciso

Huset er velmøbleret og hjemligt indrettet. Det åbne køkken/alrum er nydeligt med fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Nærmeste lille købmand er 600 meter væk og nærmeste restaurant 1200 meter herfra.

Villa Narciso med 6 sovepladser
- Huset er på 75 m² og ligger i to plan. I stueetagen finder vi stue med sovesofa til to personer, fjernsyn og køkken samt et toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map