Villa i Lucca

Villa Gattaiola

 
Villa Gattaiola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Gattaiola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ønsker I at kombinere jeres ferie med udflugter til spændende kulturbyer og skønne sandstrande? Så kunne Villa Gattaiola være det helt rigtige valg for jer.

Denne moderniserede villa ligger nemlig ikke mere end et par kilometer fra den charmerende Lucca og en køretur til Versilia-kystens strande tager normalt heller ikke ret meget mere end en halv times tid. Når man ikke er på tur, kan man få tiden til at gå ved at slappe af ved poolen (12 x 6 m) i villaens 2300 m² store indhegnede have med oliven- og frugttræer. Børnene vil sikkert sætte pris på bordtennisbordet, som også er at finde her. Om aftenen kan man tilberede aftensmåltidet på den opmurede grill og efterfølgende nyde det under åben himmel.

Læs mere om Villa Gattaiola

Villa med 9 sovepladser
- Villaen er ca. 165 m² og er fordelt på to etager. Stueetagen består af lys opholdsstue med sofa, lænestole og fjernsyn, køkken med komfur, opvaskemaskine og køleskab/fryser, stor spisestue samt lille toilet uden bad. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, endnu et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng samt to badeværelser med toilet og bruser/kar.

Det bemærkes, at motorvejen mellem Firenze og Pisa passerer et par hundrede meter fra huset.

Skjul teksten
 
 
search map