Anmeldelser af Villa Fiorentino

 
Villa Fiorentino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fiorentino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Fiorentino

Læs personlige anmeldelser af Villa Fiorentino som ligger i Lucca. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fiorentino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Else og familie fra Bjert boede på Villa Fiorentino i Lucca fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Allerførst vil jeg sige tak for den mail, I sendte ud til os lige før afrejsen. Vi har benyttet os af mange af de tur-tips, I skrev om. Det var steder, som var knapt så turistede som eksempelvis Firenze og Pisa, og det passer os godt.

Selve huset var perfekt for os to familier på i alt 10 personer. Der var masser af plads i huset, som gjorde det nemt at være sammen uden at føle sig "klemt", og den store græsplæne udenfor var perfekt til boldspil og til, at de to små på 5 år kunne cykle rundt - vi havde selv små cykler med. Ejerne af huset kom midt på ugen og rensede poolen - også en god service. Man skal lige være obs på, at de ikke taler ét ord engelsk - kun italiensk, så hvis man ikke kan tale italiensk selv, foregår kommunikationen via tegnsprog.

Der var gode indkøbsmuligheder i det store Coop i Lucca, men der lå et lille lokalt supermarked noget tættere på (Conad), som havde hvad man skulle bruge - det lå på Strada Provinciale, som er den større vej lige ved huset. Desuden kan I endnu tydeligere fremhæve restauranten, som ligger et stenkast fra huset. Vi fik god betjening, maden var god og der var fine priser - og vi kunne bestille en ret lasagne (på forhånd), selvom det ikke var på menukortet. Der var mange gæster, så forhåndsreservation af bord vil være en fordel.

I skal overveje enten at skrive noget om det eller få et nyt foto af husfacaden mod poolen. Der er nemlig, på jeres nuværende foto, intet overdækket. Og som huset står nu, er der et stort overdækket terrasseareal med stole og borde - en kæmpe fordel, når man sidder som forældre og holder øje med børnene i poolen.

Et sjovt lille indslag er en sjov skobutik som ligger i byen Montecarlo. Butikken er så lille og rodet og speciel, og det vælter med sko, både stablet op ad vægge og på gulv. Der er ikke rigtig siddeplads til at prøve skoene, der er ingen disk - og kasseapparatet er klemt inde imellem skoene. Og så kan man kun betale med kontanter. Vi fandt søde lædersandaler til vores datter på 11 år - til en fin pris.

Det var vist alt for nu. Vi vil gerne booke en ferie gennem In Italia igen, og vi vil gerne anbefale Villa Fiorentino til andre, som rejser to familier sammen og gerne vil opleve kultur, natur og slappe af ved poolen i landlige omgivelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Niels og familie fra Viborg boede på Villa Fiorentino i Lucca fra d. 27. september til d. 18. oktober 2008.

Tak, vi havde en meget fin tur. Huset var stort og rummeligt. En dejlig beliggenhed og tæt ved den dejlige by Lucca. Eneste men - der så til gengæld er stort men - er at huset var hundekoldt. Uden opvarmning. Vi bemærkede dette til udlejer ved overtagelsen, men han var desværre ikke til sinds at sætte varme på radiatorerne.

In-Italia's kommentar

Det er nu ikke så meget et spørgsmål om ejerens gode vilje, men om loven. I Italien findes der nemlig lokale bestemmelser for, hvornår man må varme sin bolig op, og i Toscana er det ikke tilladt så tidligt på året. Det er et levn fra energikrisens tider, men det kan jo være, at det spreder sig under indtryk af klimadebatten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Berith og familie fra København NV boede på Villa Fiorentino i Lucca fra d. 31. maj til d. 7. juni 2008.

Vi har været meget tilfredse med vores tur til Lucca. Huset passede fint til en stor-familie som vores, som var 2 par bedsteforældre og 1 par med baby. Det lå landligt i en dejlige, helt lukket have med skøn pool og med smuk udsigt til bjerge og tæt på flod. Om aftenen kunne vi sidde på vores terrasse og høre nattergalen synge, mens ildfluerne lyste op.

Lucca var en dejlig by, den kunne vi sagtens bruge en uge mere på, og gør det nok også engang.

Vi var også meget tilfredse med In-Italia, der var meget effektive og hurtige, også da vi måtte rykke vores ferie og lave en hel del om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map