Villa i Lucca

Villa Fiorentino

 
Villa Fiorentino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fiorentino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kun små fem kilometer fra den altid charmerende Lucca ligger denne store villa tæt på floden Serchio. Huset ligger isoleret og er omgivet af en stor flot græsplæne, som er helt indhegnet (så børnene kan slippes løs uden frygt for at de skal komme ud i trafikken).

Ikke mange hundrede meter herfra går for øvrigt en vandre- og cykelsti, som man kan følge 10 km langs floden. I haven finder vi også et 12 x 6 meter stort svømmebassin (1,5 meter dybt), som naturligvis står til gæsternes eksklusive disposition, samt solsenge, bord, stole, parasol, grill og bordtennis.

Læs mere om Villa Fiorentino

Her er kun 200 meter til nærmeste indkøbsmuligheder og restaurant, mens Lucca ligger lige akkurat 4,7 km herfra. Når svømmebassinet ikke længere er nok, kan man tage til de dejlige sandstrande ved Viareggio, der ligger 24 km væk. Huset ligger 100 meter nede af lille grusbelagt sidevej til landevejen, som man kan skimte og høre svagt fra haven.

Villa med 9 sovepladser
- Villaens 220 m² er fordelt på to plan. I stueetagen finder vi entré, spisestue, opholdsstue med sovesofa til to personer og fjernsyn, badeværelse med bruser og toilet og enkelt indrettet/udstyret køkken med ildsted, fire blus, ovn og køleskab med fryseboks. På første etage findes et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en enkeltseng, to soveværelser med dobbeltseng, et rum med vaskemaskine, et badeværelse med badekar og toilet samt en overdækket balkon.

Skjul teksten
 
 
search map