Feriebolig i Lucca

Villa del Papa

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Giulia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her står vi over for et eksempel på undtagelsen, der bekræfter reglen: Charmerende lejligheder, en stor velholdt have og en pool beliggende ikke ude på landet, men midt i en by!

Privat udeområde

Vi befinder os i den lille by Santa Maria del Giudice, som ligger 8 km fra Lucca i retning mod Pisa, ja faktisk befinder vi os så centralt i byen, at indgangen til ejendommen ligger lige over for kirkens apsis. Det er næsten som at komme ind i en lille og fantastisk velholdt park, hvor der både er private udepladser med bord og stole til de tre lejligheder, en stor opmuret grill og et flot svømmebassin på 12 x 6 meter (140 cm dybt).

Læs mere om Villa del Papa

Meget tæt på indkøb

Lejlighederne er, som parken, sobert velholdte. De nærmeste indkøbsmuligheder er ca. 25 meter væk, og i den lille by finder du både bager, slagter, minimarked, barer og restauranter. Der er intern parkering.

Lejlighederne på Villa del Papa

Treværelseslejligheden Giulia Bis med 4/6 sovepladser

ligger i stueetagen og er 75 m² stor. Der er tale om lejligheden Giulia (se beskrivelsen af denne), som udvides med et ekstra soverum (adgang fra stuen) med dobbeltseng og et ekstra badeværelse med bruser og toilet.

Toværelseslejligheden Giulia med 2/4 sovepladser

ligger i stueetagen og er 55 m² stor. Lejligheden består af stue med to sovesofaer til hver én person og et køkkenhjørne med fire gasblus, mikrobølgeovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Treværelseslejligheden Anna med 4/5 sovepladser

er et lille selvstændigt hus i to plan med indgang i stueetagen og er 80 m² stort. I stueetagen finder du stue med sovesofa til én person og køkkenhjørne med pejs, fire gasblus, ovn og køleskab, mens du på første etage finder et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med badekar og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Appartamento Sant'Ippolito

Asciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Il Contrasto

Lucca, Toscana

Populært i Toscana

search map