Anmeldelser af Villa Borbone

 
Villa Borbone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Borbone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Borbone

Læs personlige anmeldelser af Villa Borbone som ligger i Lucca. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Borbone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens fra Risskov boede på Villa Borbone i Lucca fra d. 16. til d. 18. juli 2012.

Villa Borbone er et unikt sted med en helt fantastisk udsigt, venligt og kompetent personale/ejer og dejlig morgenmad. Alt fungerer perfekt - MEN - den fremsendte kørselsvejledning var ikke god, og vejen op til huset er ikke 500 m grusvej, men en lodret hønsestige med hårnålesving. Der kan kun køre en bil af gangen, så hvis man møder en modgående bil er man virkelig på den. Der bør orienteres/advares om tilkørselsforholdene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Richard og Gitte fra Korsør boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 7. til d. 14. maj 2011 og på Villa Borbone i Lucca fra d. 14. til d. 21. maj 2011.

Jo tak, vi har haft dejlige 3 uger på farten til og i Toscana - og nydt begge vore to overnatningssteder, som er helt fortræffelige.

Begge steder har således virket fint, og skal vi pege på en forbedringsmulighed indskrænker det sig egentlig til morgentraktementet på Ville Borbone, som vi gennem de 7 dage fandt noget spartansk. Vi var godt nok "advaret" om italiensk morgenmad, men prisen på netop dette sted indikerer dog, at vi godt kunne forvente lidt mere end tilfældet var (kaffe/te/juice/croissanter/gifler/smør/briksyltetøj/brikyoughurt). Cesani var væsentligt bedre kørende på det felt.

Til gengæld kunne vi låne fatters spisekøkken til vores egen (tørre) aftensmad, det var dejligt - specielt sammenholdt med, at der var køleskab til rådighed (både på Cesani og Borbone). Det var en vældig fordel, selv om skabene var små.

Alle overnatningssteder bør udstyres med GPS koordinater i præsentationen! (Borbone var lidt svær at finde - selv ud fra kørselsvejledningen).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Linda og Stig fra Sønderborg boede på Villa Borbone i Lucca fra d. 20. til d. 22. maj 2011.

Turen var helt fantastisk.
Vi bookede Villa Borbone torsdag kl. 17.29, fik bekræftelse kl. 18.30 og betalte kl. 19.00...det er da kvikt!!
Afrejse næste morgen kl. 6.30.

Efter ankomst til Pisa gik turen på "jagt" efter Villa Borbone. Vejbeskrivelsen var umiddelbar fin, men noget misvisende. Villaen var meget svær at finde. Vi kørte ca. en time i området og måtte selv finde alternative veje. Det ville have været helt perfekt, hvis der var opgivet GPS koordinater i vejbeskrivelsen.
Vi snakkede med et andet dansk par, som havde haft samme problemer. Men da vi så ankom til Villa Borbone, var alle besværligheder snart glemt.

Ejeren kom straks ud og bød os velkommen og vi fik en rundvisning på stedet. En meget venlig, rar og beleven mand, som næsten ikke vidste alt det gode, han skulle gøre for os. Hans engelske var ikke så udbygget og vores italienske ikke eksisterende....men alligevel forstod vi hinanden. Han var behjælpelig med at reservere bord på den anbefalede restaurant (under fanebladet udflugter, red), serverede vin og vand i haven (vi måtte ikke hjælpe), lånte os en føntørrer uden beregning, lavede morgenmad parat til afrejsedagen kl. 6.00 om morgenen, så vi selv kunne tage for os. Vi skulle ihvertfald ikke rejse uden morgenmad!

Stedet er helt unikt. FLOT og FANTASTISK udsigt over olivenlunde og vinmarker. Meget flotte rum og indretning i det hele taget. Stort rummelig værelse med eget bad og toilet...godt nok på gangen, men det var kun vores.

På ankomstdagen tog vi en aftentur til Lucca by (indenfor murene). På Anden dagen var vi på heldagtur til Firenze og om aftenen på den nærmestliggende restaurant Lombardo, hvor der var reserveret bord på terrassen. En storslået oplevelse. Smuk udsigt, utrolig lækkert mad og god betjening og til absolut rimelige priser.

Alt i alt et sted, som vi varmt kan anbefale og har allerede gjort det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Marikka og hendes mand fra Silkeborg boede på Villa Borbone i Lucca fra d. 5. til d. 8. juli 2006.

Villa Borbone nær Luca var super. Værten var yderst gæstfri, og vi følte os meget velkomne. Villaen (en større bolig med en spændende indretning af antikke møbler) bød på de muligheder, vi havde behov for. Poolen, haven med en formidabel udsigt, stuerne og ikke mindst mulighed for at spise lidt medbragt mad fra den lange dag, hvis der ikke var mere energi tilbage til at besøge et madsted inde i byen. Der ligger en restaurant 1900 meter fra villaen; den er meget anbefalelsesværdig.

Beliggenheden er ideel for en tur til stranden, til Lucca, til Pisa eller Firenze. Vi tog toget til Pisa. Det var udmærket, men man kan sagtens køre dertil, hvis man vil spare tid. Italienerne er ikke fortravlede, ogvi stod i kø meget længe for at skaffe en billet til toget.

Vi vil anbefale In-Italia at skrive, at den sidste km op til Villa Borbone er en smal grusvej, hvor man skal køre ad hårnålesving og stærke stigninger. Første gang tror man ikke man er på rette vej, og bil og chauffør skal være klar til turen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og hustru fra Janderup boede på Villa Borbone i Lucca fra d. 23. til d. 27. juli 2006.

Vi er netop kommet hjem fra et ophold på Villa Borbone i Lucca. Stedet ligger højt og nåes af en meget stejl grusvej, der snor sig op ad bjerget - lidt skrækindjagende første gang, men det vænnede vi os hurtigt til. Stedet var skønt. Der var først og fremmest en vidunderlig ro og en vidunderlig udsigt. Da vi fik vores værelse var vi i første omgang lidt skuffet over ikke at skulle være io selve herresædet, men i et fritliggende hus. Det viste sig at være en kæmpe fordel, da der var 36 grader og værelserne i herresædet ikke kunne luftes igennem. Alt var nydeligt og i orden og vi blev vist til rette af en engelsk talende værtinde. Vi spiste en enkelt gang på den restaurant, der ligger nærmest Villa Borbone (1 km). Det er klogt at lade værtinden reservere bord. Her sad vi med udsigt over dalen og spiste andesteg og kaninsteg og fik en super betjening uden det kostede voldsomt. Byen Lucca er meget speciel på grund af de trange gader og bymuren. Spændende at se, men også dårlig vedligeholdt. Alt i alt en meget vellykket ferie - den og in-italia kan vi varmt anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe og hendes mand fra Århus V boede på Villa Borbone i Lucca fra d. 3. til d. 5. juli 2006.

Vi boede 2 nætter på Hotel Villa Borbonne lige udenfor Lucca. Vi var afsted på bryllupsrejse og stedet var helt perfekt hvis man ikke ønsker alt for mange larmende unger i swimmingpoolen, virkelig fredfyldt, den mest fantastiske udsigt over området man kan tænke sig og i passende afstand fra Lucca by. Stedet kan vi kun medgive vores varmeste anbefalinger - vi endte faktisk med at booke en ekstra nat på stedet inden vi kørte videre mod Firenze. Stedet kan godt være lidt svært at finde, da skiltet ved bjergvejen er meget lille, man kan næsten ikke læse det - og vejen op af bjergsiden er så smal og fyldt med hårnålesving at man hver eneste gang håber på at der ikke kommer en modkørende. Lucca by var rigtig hyggelig, specielt inden for bymurene hvor der også var stort set bilfrit, mange fine små billige restauranter med god mad. Hast ikke med at komme videre igennem Toscana, Lucca var bestemt værd at bruge god tid på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kresten og hans hustru fra Odense boede på Villa Borbone i Lucca fra d. 7. til d. 9. juni 2006.

Opholdet i Volterra og ved Lucca var fremragende. Godt hotel i Volterra og gården ved Lucca (Villa Borbone) var fantastisk, skøn beliggenhed og hyggelige værter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Linda med mand og barn fra Århus C boede på Villa Borbone i Lucca fra d. 7. til d. 10. august 2004.

Lucca var utrolig smuk og spændende. Vi havde en lille dreng på 2 år med, og det satte desværre lidt begrænsninger for udforskningen af byen Lucca, så ja, man skal nok vente til børnene er lidt større.
Mht. opholdsstedet Villa Borbonne, så er vi IKKE tilfredse. For at starte med enkelte positive kommentarer. Meget flot udsigt, og skøn pool.
Mht. det negative. Værelset virkede lidt nusset. Vi sad og ventede 45 minutter på at komme ind mens de gjorde rent, selvom vi havde ringet i forvejen og meldt tidspunkt for ankomst. Personalet var ikke specielt imødekommende, lidt ligegyldige, som når italienere er værst. Det var nok det som vi er mest utilfredse med. Vi havde netop boet 1 uge et andet sted (med andet selskab), og her var der yderst venlig, personlig og imødekommende betjening - så det var lidt skuffende at ankomme til Villa Borbonne. Der var et køkken i hovedhuset i forbindelse med spisestuen hvor man spiste morgenmad. Det ville have været rart, om man kunne have fået lov til at anvende dette køkken. Når man har et lille barn på 2 år med, så er det noget besværligt ikke at have adgang til køkken. Men jeg kunne se, at de andre familier både med store børn og uden børn, også savnede lidt køkkenadgang.

In-Italia's kommentar

Det kunne sikkert være rart at anvende køkkenet, men Villa Borbone er nu engang et hotel, og man har normalt ikke lov til at benytte hotellers køkkener. Hvis man ønsker køkkenadgang, må man leje en lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map