Agriturismo i Lucca

Villa Borbone

 
Villa Borbone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Borbone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Borbone ligger pragtfuldt i landskabet bag Lucca ved Pieve di Santo Stefano. De naturskønne omgivelser og stedets elegance skaber en afslappende stemning, som kan nydes enten i solen ved villaens store svømmebassin (10 x 5 m) eller under træerne på den pragtfulde terrasse. De nærmeste restauranter ligger henholdsvis 2000 meter ("Lombardo") og 2300 meter ("Vipore") fra villaen.

Ejernes bedsteforældre boede i denne villa, som blev bygget og fra tid til anden beboet af Bourbonernes vicekonge, indtil 1970'erne. På den tid trængte villaen til en kraftig renovering, men samtidig ønskede familien at komme tættere på byens liv og flyttede væk derfra. Senere blev en af sønnerne heldigvis klogere og restaurerede hele villaen. En del af den bebos privat, imens der i den anden halvdel er indrettet bekvemme og rummelige værelser.

Læs mere om Villa Borbone

Nogle værelser er udstyret med aircondition, mens de alle har fjernsyn og alt, hvad man behøver for et behageligt ophold. Siden villaen er under beskyttelse af det italienske kunstdirektorat, kunne badeværelserne ikke flyttes og heller ej ombygges, hvorfor de fleste ligger på gangen, skønt hvert værelse har sit private bad. Et af værelserne ligger i den gamle portnerbolig, som befinder sig ved svømmebassinet.
NB. De sidste 600 meter op til Villa Borbone foregår ad en meget stejl og smal grusvej

Skjul teksten
 
 
search map