Anmeldelser af Torre delle Ore

 
Torre delle Ore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Torre delle Ore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Torre delle Ore

Læs personlige anmeldelser af Torre delle Ore som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Torre delle Ore. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birthe og rejsefælle fra Esbjerg V boede på Torre delle Ore i Lucca fra d. 21. til d. 28. april 2008.

Turen var ok, vejret fint. Lucca by var en oplevelse, området og naturen var dejlig. De lokale er jo flinke, og prøver så godt de kan, trods sproget, at hjælpe. Lejligheden, ja det er en helt anden historie. For det første, levede det ikke op til vores forventninger, det var en meget kold lejlighed, og tæpperne som vi skulle bruge om natten, kunne godt trænge til at blive udskiftet. Ja det var der sådan set meget, der kunne trænge til. Muligheden for at sidde, og læse og slappe af med en god bog, i en behagelig stol, var ikke til stede, jo der var en lille sofa, men under al kritik. Der mangler også lys på gangen, det var om at føle sig frem når vi om aftenen kom hjem. Og så synes jeg også at alt deres private ting, fyldte for meget. Vi har selv 2 sommerhuse som vi udlejer, men der er da ligesom, lagt op til, at gæsterne syntes at, det er deres (lejlighed) . Jeg ved godt at det er italienske forhold, men alligevel, så vil de jo have deres betaling for det. Stor ros til personalet som vi talte med. Vedr.
ny ferie så vil vi benytte jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Henrik og rejsefællerne fra Birkerød boede på Torre delle Ore i Lucca fra d. 16. til d. 20. maj 2007.

Vi har haft en dejlig tur. Lucca er en utroligt spændnede og dejlig by og omegnen ligeså. Lejligheden var rigitg fin, ren, velfungerende og god plads; beliggenheden ligeså i top. Alt fungerede perfekt.
Vi er særdeles tilfredse, og føler samtidigt at vi i høj grad fik value for money. Vi vender meget gerne tilbage til In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jes og hans familie fra Århus C boede på Torre delle Ore i Lucca fra d. 4. til d. 7. maj 2007.

Vi havde en rigtig hyggelig tur til lejligheden Torre del Ore, der ligger rigtigt godt og hyggeligt. Det var anden gang jeg var i lejligheden, og da vi kom hjem var der et par andre par der gerne ville prøve lejligheden, men jeg kunne ikke finde den på jeres hjemmeside mere. Så jeg håber da ikke I tager den ud af jeres program, da den er rigtig hyggelig og med en topplacering. Også nogle meget søde piger i udlejningsbureauet, der hjælper en med gode tips og tricks.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map