Anmeldelser af Terrazza Magica

 
Terrazza Magica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Magica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Magica

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Magica som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Magica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Erik og rejsefællerne fra Køge boede på Terrazza Magica i Lucca fra d. 11. til d. 20. juli 2011.

Vores rejse til Lucca har været alle tiders.

Vi valgte, at tage toget fra lufthavnen i Pisa til Lucca og gå fra stationen i Lucca frem til in-italia´s kontor, hvilket var lidt for lang vej at gå med kufferter. Vi valgte på hjemrejsen istedet at tage bussen fra Lucca og til lufthavnen i Pisa - sidstnævnte kan anbefales begge veje, da busstationen ligger tæt ved in-italia´s kontor. Bustransporten var ligeledes behagelig og billig.

Selve lejligheden var helt som beskrevet - meget hyggelig og velholdt, med en dejlig tagterrasse. Til trods for lejlighedens meget centrale beliggenhed er støjniveauet begrænset og der er jo altid muligheden for at lukke vinduerne og tænde for airconditionen, som er placeret i hhv. stue og soveværelse, men husk, at strømforbruget afregnes separat og strømprisen i Italien er temmelig høj.

Selve Lucca by er meget spændende og kan sagtens tåle nogle dages besøg og der er gode forbindelse til bl.a. Firentze og Pisa, hvor det anbefales at benytte togforbindelsen for Firentzes vedkommende. Der er faste markedsdage i Lucca og musikarrangementer i Juli måned, så det anbefales endvidere at forhøre sig herom forud for rejsen hos in-italia.

Vi kan kun varmt anbefale såvel in-italia som ejeren af lejligheden Mr. Borella

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Frank og familien fra Gentofte boede på Terrazza Magica i Lucca fra d. 12. til d. 19. juli 2008 og på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 6. til d. 10. juli 2008.

Vi har haft en pragtfuld ferie i Italien. Vi har været MEGET tilfredste med de to steder vi har booket igennem jer. Dog var der en mindre misforståelse i Lucca. 14 dage før vi rejste bestiller jeg sengetøj og håndklæder, men da vi ankommer har de ikke fået denne besked fra DK - og det bevirkede en del forvirring da vi kom lidt sent lørdag aften.

Camogli - vi er helt dårlige med denne by - den har det hele: En charmerende gammel by ved havet, dejlig lille strand med rent vand- en lille havn, gode restauranter og ikke mindt er byen tæt på cingue terre hvor man kan vandre af den skønneste kyststrækning igennem fem små byer - en stor heldagstur - husk godt fodtøj og meget vand! Man behøver ikke at have bil når man bor på denne kyststrækning- der går hele tiden tog og busser til de omkringliggende byer - det er næsten også umuligt at få en parkeringsplads da byerne ligger langs klipper og pladsen er trang. Familierummet vi havde booket igennem jer viste sig at have egen lille have som vi nød at sidde i at når solen blev for varm på stranden.

Lucca - en skøn gammel middelalderby - helt unique. Rigtig mange indkøbsmulighelder hvis man er til sko og italiensk mode- byen er som en mini udgave af Firenze. Ret turistet i højsæsonen. Gå ikke glip af en køretur i det fantastiske bakkede Toscana på vej op til byerne Volterra og San Gimignano – to meget charmerende byer placeret på hver sin bakketop.

Der var lidt langt til stranden - ca. 50 min. i bil. Vi kørte ind til byen Viareggio. Syd for byen er der en kæmpe strand som var den en kopi af Vesterhavet med bred sandstrand og det skønneste hav. Den første strækning er betalingsstrand- men kører man forbi alle neonskiltene og restaurenterne ender vejen i en parkeringsplads og den gratis strand begynder.

Vi havde lejet en super charmerende lejlighed i byens centrum med egen lille tagterasse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map