Feriebolig i Lucca

Terrazza Glicine

 
Terrazza Glicine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Glicine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Glicine ligger i en statelig bygning, som har gennemgået en grundig renovering og opdelt i en række fornemme lejligheder, hvoraf to udlejes til besøgende i byen (de andre bebos af lokale indbyggere).

Her bor du absolut midt i byen på Piazza San Michele, som med god ret kan kaldes Luccas hovedtorv. Her har du en imponerende udsigt fra din private terrasse, hvor du sikkert også vil komme til at tilbringe en god del af din tid i byen.

Læs mere om Terrazza Glicine

Terrazza Glicine ligger på femte etage (du kan tage elevatoren) og består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks samt opvaskemaskine), sovesofa til to personer, to små lænestole, en velfungerende pejs samt et fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler og spisebord, soveområde (kun adskilt fra stue af et forhæng) med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Fra stuen kommer du ud på terrassen, der er udstyret med bord og stole. Lejligheden er udstyret med internetadgang og aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map