Feriebolig i Lucca

Terrazza Gaia

 
Terrazza Gaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Gaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Luccas historiske centrum tæt på det berømte tårn Torre Guinigi og i nærheden af alt, hvad denne skønne toscanske by har at byde på, ligger lejligheden Terrazza Gaia.

Lejlighed med overdækket terrasse

Lejligheden er hjemligt og charmerende indrettet med fritliggende loftsbjælker og mange kønne træmøbler. Ikke mindst lejlighedens overdækkede terrasse på ca. 10 m² gør den til noget helt specielt.

Læs mere om Terrazza Gaia

Toenhalvværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse):
- Lejligheden er ca. 80 m² og ligger på 3. sal i et adelspalæ fra middeladeren. Den består af entré og spisekøkken (komfur med ovn, stort køleskab med fryser og opvaskemaskine). I køkkenet findes en spiseplads med spisebord til 4 personer og sørme også et åbent ildsted. I lejligheden findes ligeledes en stor stue med TV og en dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, gæstetoilet og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Til sidst den overdækkede terrasse som man når af et par trappetrin. På terrassen er der bord og stole samt liggestol.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Gaia

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Gaia som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Gaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Terrazza Gaia

Terrasse er sublim, slidt køkkentøj

Vi har lejet lejligheden 3 gange siden 2012, og er selvfølgelig begejstrede for terrassen og ejerens gode smag i indretningen. Vi bruger ikke køkkenet til middagsmåltider, men det er høje tid at udskifte potter og pander, samt glas, som har stået der i alle årene. Vi investerede i rødvinsglas, da der kun var adskillige umage, “glaspest-ramte” glas.

Læs mere

Super lejlighed

I centrum af den spændende by, Lucca. Tæt på indkøb, bymuren og de mange fine og interessante bygninger. Tagterrassen er et stort plus. Lejligheden er rummelig og hyggeligt indrettet. Havde dejlige dage i byen, og de planlagte udflugter til nærliggende byer blev aflyst, da vi havde rigeligt i at nyde Lucca.
Gode bus- og togforbindelser til lufthavnen i Pisa.
Vi har stor lyst til at vende tilbage.

Læs mere

Skønne dage i efterårsferien

Det var dejligt med en terrasse samt at have udsigt mod den grønne fine baggård. Kort vej til cafeer og butikker. Meget fredeligt at bo i denne lejlighed.

Læs mere

Fin lejlighed midt i Lucca

En dejlig stor lejlighed - specielt fordi vi kun var to. Er man fire skal man kende hinanden godt, da den ene seng står i et rum, der er gennemgangsrum fra det andet soveværelse.
Køkkenet var sparsomt udstyret. Det kan undre, at der netop i Toscana ikke engang var to rødvinsglas, men det var nu ikke nogen hindring.
Den lille terrasse var et scope men ville stige flere grader, hvis der var et lille bord og et par stole, så man kunne nyde morgenmaden der.
Alt i alt var vi meget tilfredse.

Læs mere

Charmerende og personligt med dejlig terrasse

Centralt beliggende moderne lejlighed med masser af charme. Terrassen gør det til en ægte perle!
Aircondition kun i soveværelset, hvilket knap rækker i hedebølgen. Stuen med sovesofa var meget varm! Selv køkkenet var for varmt, da vi var der for at lave mad. Terrassen blev et dejligt opholdsrum.
Mange forskellige niveauer i lejligheden gør det mindre egnet til småbørn, men for vores familie var det ikke noget problem.
Når strømmen gik, hjalp agenturet os på den bedste måde, da ejerens mor, der boede overfor var bortrejst, med at guide os iind bag en hylde i en mørk skunk blandt masser af skrammel. (Skræmmende, jeg er spindelvævsræd)

Læs mere

Meget romantisk

alt fungerede perfekt; næsten. Det varme vand forsvandt 2 gange, men heldigvis boede ejerens mor som nabo. Hun kunne fikse det!

Læs mere
 
search map