Feriebolig i Lucca

Terrazza degli Artisti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er som at træde ind i en italiensk families eget hjem! Så kort kunne vi beskrive lejligheden Terrazza degli Artisti, måske med den lille tilføjelse "en ældre italiensk familie", for lejligheden er nemlig typisk for stilen fra 1960'erne og 1970'erne med terrazzoogulve, de plydsbetrukne møbler, kurvestolene og de mange "skilderier" på væggene. Atypisk for italienske lejligheder er det til gengæld, at denne lejlighed er usædvanlig lys!

Central beliggenhed

Hvor man ofte ved ophold i Luccas historiske centrum har den ulempe, at bilen skal efterlades langt væk, med en deraf følgende længere transport af bagagen til fods, ligger Terrazza degli Artisti ud til Piazza Santa Maria, det vil sige inden for murene, men stadig tilladt i bil: I kan køre lige til døren! Store dele af pladsen bruges nemlig til parkering, og flere buslinjer har også deres udgangspunkt her, ligesom byens største cykeludlejning findes her. Herfra kommer du kort sagt let rundt, om det så er inden for eller uden for murene, med bil eller bus, på cykel eller til fods. Indgangen til lejligheden foregår fra Piazza Santa Maria, som flere af vinduerne vender ud mod, mens terrassen ligger på den anden side af bygningen, ud mod den lille gade Via delle Stallette og således mod indre by.

Læs mere om Terrazza degli Artisti

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger på første etage og er ca. 110 m² stor. Den består af entré, stue med sofarrangement og spisebord, spisekøkken (opvaskemaskine, fire gasblus, lille ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med én enkeltseng og badeværelse med wc og badekar. Lejligheden har desuden en 40 m² stor privat terrasse med bord og stole (samt en vaskemaskine).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Oriuolo

Firenze, Toscana

Palazzo Virginio

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa

Fattoria Piecorto

Poggibonsi

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

search map