Feriebolig i Lucca

Terrazza degli Artisti

 
Terrazza degli Artisti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza degli Artisti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er som at træde ind i en italiensk families eget hjem! Så kort kunne vi beskrive lejligheden Terrazza degli Artisti, måske med den lille tilføjelse "en ældre italiensk familie", for lejligheden er nemlig typisk for stilen fra 1960'erne og 1970'erne med terrazzoogulve, de plydsbetrukne møbler, kurvestolene og de mange "skilderier" på væggene. Atypisk for italienske lejligheder er det til gengæld, at denne lejlighed er usædvanlig lys!

Central beliggenhed

Hvor man ofte ved ophold i Luccas historiske centrum har den ulempe, at bilen skal efterlades langt væk, med en deraf følgende længere transport af bagagen til fods, ligger Terrazza degli Artisti ud til Piazza Santa Maria, det vil sige inden for murene, men stadig tilladt i bil: I kan køre lige til døren! Store dele af pladsen bruges nemlig til parkering, og flere buslinjer har også deres udgangspunkt her, ligesom byens største cykeludlejning findes her. Herfra kommer du kort sagt let rundt, om det så er inden for eller uden for murene, med bil eller bus, på cykel eller til fods. Indgangen til lejligheden foregår fra Piazza Santa Maria, som flere af vinduerne vender ud mod, mens terrassen ligger på den anden side af bygningen, ud mod den lille gade Via delle Stallette og således mod indre by.

Læs mere om Terrazza degli Artisti

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger på første etage og er ca. 110 m² stor. Den består af entré, stue med sofarrangement og spisebord, spisekøkken (opvaskemaskine, fire gasblus, lille ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med én enkeltseng og badeværelse med wc og badekar. Lejligheden har desuden en 40 m² stor privat terrasse med bord og stole (samt en vaskemaskine).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza degli Artisti

Læs personlige anmeldelser af Terrazza degli Artisti som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza degli Artisti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Terrazza degli Artisti

Stor lejlighed lokalt i Lucca

Vores anden uge gik til Lucca, (vi har været i byen utallige gange både boet og på besøg, så vi kender hvert et hjørne og en del af beboerne), hvor vi boede i den store lejlighed ved Mariaporten. Lejligheden var fin, med gamle møbler ( lidt museumspræg). Der var Tre gode soveværelset, værelset mod parkeringspladsen skal man påregne megen larm fra gaden af festende unge mennesker til sen nat (mest fredag/lørdag) og skraldemænd kl 5 om morgenen. Dejlig stor terrasse fint møbleret. Køkkenet var meget gammelt og ikke egnet til at lave mad i, men er eller ok. Lejligheden ligger så centralt, at man lige kan smutte ned i byen, så det er herligt. Gregers og Anne-Marie

Læs mere

Ophold i Lucca

Vil blev gladeligt overraskede over at der var bemanding på kontoret da vi ankom lørdag. Vi havde fået oplyst at nøgle m.m. ville ligge i postkassen ved kontoret, da kontoret er lukket lørdag, søndag og helligdage.
Lejligheden er meget lækker. Dejlig terrasse. Dog er der meget støj fra parkeringspladsen om natten. Det er generende for de personer som sover i værelset ud til P-pladsen.
Dejligt badekar, men det er umuligt at undgå der kommer vand på gulvet, når man tager brusebad. Det kan begrænses hvis der opsættes et bruseforhæng.
Ellers ingen bemærkninger. Vi ha været meget glade for at bo i lejligeheden.

Læs mere

Skøn ferie i Lucca

Lejligheden ligger helt centralt lige inde for bymuren, og det gør, at man lige kan gå ned i de hyggelige gader med massere at se og opleve.

lejlighedens indretning er helt i italiensk stil, som man kommer til at holde af.

Alt fungerede meget fint og vi havde de dejligste aftener på terrassen - helt fantastisk. Det var det sted, som vi opholdte os.

Eneste der er svært, at at finde en parkeringsplads til bilen, men vi fandt som regel en lige uden for bymuren eller oppe på en parkeringsplads 10 min gang fra byen, hvor der er fri parkering. Så ikke det store problem.

Busplads i byen med gode busruter til Firenze og Pisa

Vi synes, at vi fik en god orientering af udlejningsbureauet og kan kun anbefale andre at bruge denne skønne italiensk indrettede lejlighed.

Læs mere

Vidunderlige Lucca

Smuk lejlighed med italiensk look og med god beliggenhed, tæt på alt
In-Italias kontakter var udmærket, god information og behagelig behandling
Vi kom til Lucca efter nogen tid i det nordlige Italien. Vi ønskede at bo i Lucca og udforske, nyde og føle stemningen og det gjorde vi.
Helt klart en vidunderlig uge ????

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza degli Artisti

Vi har gennem mange år brugt jer og været meget glade for det. I år boede vi Lucca i en fin gammel lejlighed.
Vi var i Lucca i en periode hvor temperaturen lå mellem 35 og 40 grader.......så det var ikke det optimale sted at bo. Der var ganske enkelt for varmt og den store flotte terrasse var det ikke muligt at bruge før sen aften :-) Heldigvis er der en haveslange på terrassen...den blev der gjort flittigt brug af, når vi var ved at koge over.....
På et andet tidspunkt....forår eller sensommer/efterår er lejligheden perfekt og ligger superdejligt og vi anbefaler den gerne til andre.
Vi var i Lucca for at deltage i "Lucca Summerfestival" og hørte meget dejlig musik.

Læs mere

Fremragende beliggenhed

Beliggenheden er virkelig fremragende, både i Lucca og centralt i Toscana. Servicen fra den lokale agent, som også gav gode råd om udflugter i det omkringliggende område var rigtig god!
Selve lejligheden var stor og rummelig, men det føltes lidt mere som et museum end et hjem.
Vi brugt aldrig ekstrasengen (nr 6), men den virkede ikke at være en man sover flere nætter i. Men for fem personer eller færre fungerer det udmærket.

Læs mere
 
search map