Anmeldelser af Smeraldo

 
Smeraldo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Smeraldo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Smeraldo

Læs personlige anmeldelser af Smeraldo som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Smeraldo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Helle og rejsefælle fra Tønder boede på Smeraldo i Lucca fra d. 24. til d. 27. juli 2008.

Vi var meget glade for Lucca - en dejlig by med mange spændende og flotte bygninger. En skam Puccinis museum var lukket - og det endnu uden info nogen steder. Smeralda - var en dejlig lejlighed, men hvor vi dog savnede at kunne spise udendørs - bare en lille altan vil gøre underværker. Er det nødvendig man skal hente nøgle i modsatte ende af lejligheden, når man kommer med tog og til bens! - Det var faktisk også meget svært at finde jeres kontor i Lucca - der står ikke på nogle papirer, at det ikke var In-Italia vi gik efter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map