Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pakkerejse til Lucca med prisgaranti

In-Italia råder over Danmarks bedste udvalg af hoteller og ferielejligheder i centrum af Lucca. Samtidig giver vi dig adgang til flyrejser med alle flyselskaber, så du kan sammensætte din rejse præcist som du vil, med valgfri afrejsedato og rejselængde. Og for at det ikke skal være nok, bliver du dækker af den danske rejsegaranti, når du booker din rejse til Lucca som en pakkerejse, hvor både transport og feriebolig indgår. Du får med andre ord det bedste af begge verdener.

Kort over Lucca og Toscana

Lucca er beliggende i det vestlige Toscana, nord for Pisa og med kort afstand til de smukke bjerge i Nordtoscana. Samtidig er det nemt at komme til fx. Firenze eller Cinque Terre på en dagsudflugt. Klik på kortet herunder og se, hvordan Lucca er placeret, og hvor du kan bo.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvor skal man bo i Lucca?

Stort set alle In-Italias ferieboliger i Lucca ligger placeret indenfor murene i den gamle bydel. Vi mener det er herfra, man skal opleve Lucca, som er en stille by med god plads til fodgængere og cyklister. Når du rejser til Lucca med In-Italia har vi sikret dig, at alle vore hoteller og lejligheder i byen lever op til den standard, som vore skandinaviske gæster forventer. Herunder kan de se de mest populære ferieboliger i Lucca:

Rejser til Lucca med fly fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg

Brug søgemaskinen til at finde den ferielejlighed, eller det hotel, du gerne vil bo på i Lucca. Dernæst hjælper vi dig med at finde de rigtige flybilletter til den bedste pris, hvad enten du ønsker at rejse fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg. Der er gode muligheder for direkte flyvning, eller blot en enkelt mellemlanding, når du flyver til lufthavnen i Pisa eller Firenze, som begge ligger indenfor en times kørsel fra Lucca.

Da din flyvning foregår med rutefly, er rejselængden fleksibel, men du er stadig dækket af den danske rejsegaranti, også med din lejebil i lufthavnen, hvis du booker den hos os.

Inkluder billeje i din pakkerejse

Når du booker din lejebil sammen med fly og hotel, bliver den inkluderet i din pakkerejse, og dermed omfattet af den danske rejsegaranti. Samtidig kigger vi på priser fra samtlige billejefirmaer i lufthavnen og skaffer dig den bedste pris på din lejebil. Generelt er det relativt billigt at leje bil i Italien, men ligesom alt andet gælder det, at jo tidligere man er ude, jo billigere - vi anbefaler derfor at du booker din lejebil samtidig med hotel og fly, så der er ro på bagsmækken.

Mere information til din rejse til Lucca

Lucca, beliggende på en frodig slette i den vestlige del af Toscana, er hovedstad i provinsen af samme navn. Byen, der har lidt under 90.000 indbyggere, er én af Toscanas smukkeste, mest romantiske og velholdte byer, kendt for dens unikke forsvarsmure fra 1600-tallet, der strækker sig over hele 4 kilometer inde i byen.
 
Byens historie
Lucca blev grundlagt af de sagnomspundne etruskere, men formentligt eksisterede der allerede en ligurisk bosættelse før etruskerne kom til området - og endnu tidligere bosættelser. I året 180 f.Kr. blev byen en del af Romerriget, som den endnu i dag bærer vidnesbyrd om, blandt andet i form af byens romerske gadestruktur og to af byens centrale pladser; Piazza San Michele og Piazza dell"Anfiteatro, der i det første tilfælde ligger oven på et antikt romersk forum og i det andet tilfælde er bygget oven på et gammelt romersk amfiteater. 
 
Senere kom byen blandt andet under lombardisk herredømme, inden den i 1160 blev en selvstændig bystat; en status, som den formåede at opretholde de følgende næsten 500 år, dog ofte i heftige kamp med fremmede magter og undertiden underlagt disses herredømme - for eksempel blev byen i 1529 købt for 250.000 dukater af Veronas bykonge, der dog kun regerede byen i ni måneder, inden den kom under Pisas herredømme. I 1799 måtte byen overgive sig til Napoleons hær, inden den blev et hertugdømme i 1817. I 1861 blev den en del af Kongeriget Italien.

Seværdigheder i Lucca

Den berømte opera-komponist Giacomo Puccini blev født i Lucca, opvoksede i byen og tog sine første musikalske skridt i den, hvilket du kan finde vidnesbyrd om i komponistens fødehjem, hvor der i dag er indrettet et lille museum, Puccini Museum, over hans liv og værk.
 
Af andre større seværdigheder - ud over de allerede nævnte berømte fæstningsmure - kan nævnes paladset Palazzo Ducale, hvis oprindelige form stammer helt tilbage til 1370; paladset Palazzo Pfanner, der stammer fra midten af det syttende århundrede; tårnet Torre Guinigi, der er byens højeste og mest spektakulære tårn; den smukke botaniske have Orto Botanico Comunale di Lucca; byens katedral Duomo di San Martino; den romersk-katolske basilica San Michele in Foro; de to allerede omtalte pladser Piazza San Michele og Piazza dell'Anfiteatro, samt pladserne Piazzale Verdi og Piazza Napoleone.

Aktivitetsmuligheder

Cykling er måske ikke det første, du forbinder med italienske byer af en vis størrelse, men i Lucca forholder det sig anderledes; her er der både mange lokale og turister, der transporterer sig rundt på cykel og du kan f.eks. cykle i skyggen af de slanke popler, der flankerer grusvejen ved forsvarsmurene hele turen rundt eller du kan tage på en cykeltur i området omkring byen.
 
Også for de mere kultur-interesserede er Lucca en by, der byder på mange aktiviteter og oplevelser, f.eks. i form af den årlige sommerfestival Lucca Summer Festival, der er vært for koncerter med store internationale navne på byens pladser (og som gennem årene har tiltrukket store navne som Ray Charles, Eric Elton John m.fl.). En tur i byens prægtige operahus, Teatro del Giglio, som gennem årtierne har dannet kulisse for flere af tidens største operasangere, er også et must, næsten ligegyldigt om du interesserer dig for opera eller ej. 
 
Hvis du ikke kan få nok af italiensk opera i almindelighed og Puccinis musik i særdeleshed, så afholdes der mellem slutningen af juli og anden halvdel af august den berømte, årlige Puccini-festival ved søen Massaciuccoli, kun 18 kilometer fra Lucca. 

Bestil din rejse til Lucca online og få den billigste pris

Brug søgemaskinen i toppen af siden til at finde din rejse til Lucca til den billigste pris. Vi garanterer at du får den billigst mulige pris på både hotel, flybillet og lejebil, og får fordel af vores store indkøb i Italien.

Book din rejse nu hos Lucca-eksperten In-Italia!

 
search map