Feriebolig i Lucca

Piccionaja

 
Piccionaja er ikke tilgængelig i øjeblikket
Piccionaja er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed er virkelig noget særligt. Hvis man ikke vidste, at man befandt sig på tredje etage midt i Lucca, ville man bestemt tro, at man var langt ude på landet. Hele stilen her er nemlig typisk landligt toscansk, lige fra de traditionelle terrakotta-gulve over de fritliggende bjælker i loftet til den store pejs, marmorvasken i køkkenet og det rustikke møblement. Her er usædvanlig god plads! Værelserne er udstyret med anlæg til såvel opvarmning som aircondition, men da ingen andre rum har mulighed for opvarmning, udlejes lejligheden ikke om vinteren. Det skal lige til sidst bemærkes, at bygningen har elevator.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
Lejligheden er på hele 300 m² og består af stor entré med hems, hvorpå vi finder en 120 cm bred seng, opholdsstue, rummeligt spisekøkken med fire blus, ovn, kaffemaskine, køleskab med frostboks og stor pejs, et soveværelse med to 120 cm brede senge og eget badeværelse med toilet, et soveværelse med en 120 cm bred seng og endnu et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden et rum med vaskemaskine og ikke mindst en overdækket terrrasse!

Læs mere om Piccionaja

Skjul teksten
 
 
search map