Anmeldelser af Palazzo Alexander

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Alexander

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Alexander som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Alexander. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

fantastisk flot hotel

Personale absolut forbløffende. Utroligt god service. Hotellet ligger i en meget god central beliggenhed. Bilen kan parkeres i nærheden. Hotellet hjælper til, siden det er en miljøzone, dvs. bilforbud.
Roligt om morgenen på en lille med god morgenmad.
Anbefales til 100%.

Lucca som feriedestination

Besøg Lucca. Meget interessant by og centralt beliggende, hvis du vil have Lucca som udgangspunkt.

Palazzo Alexander
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Palazzo Alexander
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Ina og rejsefælle fra Herning boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 13. til d. 20. juli 2009.

Hotel Alexander var for dyrt i forhold til hvad man fik, morgenmaden var ikke til et 4 stjernet hotel. Jeg vil nærmere sige 2 stjerner. Den bestod af Hatting flutes og tørre Croissanter (som sagtens kunne ligge over en nats tid)det var receptionisten der stod for "Morgen buffeten" og der var kun det allermest nødvendige. Slap røræggen op , så måtte man vente til der blev lavet noget nyt, det var også ham der skulle det. Havde han ikke lige fået varmet nok Hatting flutes så måtte man lige vente på at han fik tid til at varme nogle nye. Morgenmaden betyder meget for os, og jeg vil gerne sidde længe over den. Omgivelserne var skønne, og det var et meget historisk hotel, mursten fra romernes til og det originale loft. Det var meget flot.
Jeg skal dog sige at værelset var super!!og de var såmænd også flinke, men hvis vi sammenligner med det Bed & Breakfast vores børn boede på til 1/5 af vores pris 30 meter længere nede af gaden, så var det ikke prisen værd. Vi betalte 13 euro per dag for parkering det var rent optrækkeri.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og rejsefælle fra København Ø boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 7. til d. 9. september 2008, på Il Casato i Siena fra d. 9. til d. 12. september 2008 og på Hotel River i Firenze fra d. 12. til d. 14. september 2008.

Vi havde en fantastisk dejlig tur rundt i Toscana - og var fuldt ud tilfredse med vores overnatninger - alt fungerede perfekt, når vi ankom og under vores ophold. Byerne, vi boede i, var rare og smukke - og vi så en masse historisk bygningskultur og folkeliv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og kæresten fra Næstved boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 26. til d. 27. august 2008.

Hotel Palazzo Alexander i Lucca er et hyggeligt byhotel med en super service og masser af glæde..hjælpsomhed og smil...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og Rita fra Fredensborg boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 26. til d. 28. juni 2008.

De næste dage i Lucca var også en god oplevelse. En tur rundt på muren i morgentimerne var en rigtig god ide. Jeg tror vi fik den fra "Turen går til..". Men det var friskt og man blev inspireret af alle de andre der gik, løb eller cyklede rundt deroppe.

Selve byen er hyggelig og der er nok at se på. Der stod at den var bilfri, men det var den IKKE. Og bilerne holder sig ikke tilbage.
I "Turen går til..." var der nævnt 2 restauranter, som vi benyttede begge to. Som så mange andre steder spiser man godt og til dels billigt (i forhold til Danmark). Og det er jo en af grundene til at vi tager til Toscana. Det er nok ikke sidste gang vi er der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map