Hotel i Lucca

Palazzo Alexander

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i et historisk hotel

Lucca er en helt særlig by med sin helt egen charme og en lang og spændende historie. I mange år gik turisterne uden om Lucca, men de har naturligvis også fået øjnene op for denne lille toscanske perle, som i modsætning til de fleste andre middelalderbyer i området ligger helt flat omgivet af en imponerende bymur. Palazzo Alexander er indrettet i en stateligt bygning, hvis oprindelse går tilbage til 1100-tallet. I dag fremstår det som et fornemt opholdssted for dig, der ønsker at tilbringe din ferie i en historisk bygning i en af Toscanas smukkeste og mest harmoniske byer.

En skjult perle af de helt særlige

Indretningen af hotellet vidner om stor omhu med at skabe en atmosfære, der er fuldt på højde med byens charme, og er du bare lidt historisk interesseret, er det svært ikke at komme til at tænke på alle de historier du kunne få, hvis væggene kunne tale. Til gengæld gør hotellet ikke meget væsen af sig selv, når du kommer gående gennem de smalle gader i et af de mere fredelige områder af byen, men eventyret begynder, så snart du træder ind gennem den anonyme glasdør. Gulvene er i patineret parket, og lamper og gardiner, ja hele møblementet synes at føre os tilbage til tidligere tiders storhed. I stueetagen er der reception, morgenmadsrestaurant/bar, en lille stue med bibliotek, computer og internetforbindelse samt elevator og trappe op til værelserne. Fra hotellet kan du gå til alle Luccas attraktioner på få minutter, og kommer du i bil, har du mulighed for at parkere lige i nærheden af hotellet mod betaling.

Læs mere om Palazzo Alexander

Fald i søvn med historien vingesus i ørerne

Hotellets bare 12 værelser og suiter er alle indrettet og møbleret i samme stil som resten af hotellet. Der er i stor udstrækning anvendt antikke møbler, men du kommer dog ikke savne moderne bekvemmeligheder som satellit TV, aircondition, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Palazzo Alexander

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map