Hotel i Lucca

Palazzo Alexander

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i et historisk hotel

Lucca er en helt særlig by med sin helt egen charme og en lang og spændende historie. I mange år gik turisterne uden om Lucca, men de har naturligvis også fået øjnene op for denne lille toscanske perle, som i modsætning til de fleste andre middelalderbyer i området ligger helt flat omgivet af en imponerende bymur. Palazzo Alexander er indrettet i en stateligt bygning, hvis oprindelse går tilbage til 1100-tallet. I dag fremstår det som et fornemt opholdssted for dig, der ønsker at tilbringe din ferie i en historisk bygning i en af Toscanas smukkeste og mest harmoniske byer.

En skjult perle af de helt særlige

Indretningen af hotellet vidner om stor omhu med at skabe en atmosfære, der er fuldt på højde med byens charme, og er du bare lidt historisk interesseret, er det svært ikke at komme til at tænke på alle de historier du kunne få, hvis væggene kunne tale. Til gengæld gør hotellet ikke meget væsen af sig selv, når du kommer gående gennem de smalle gader i et af de mere fredelige områder af byen, men eventyret begynder, så snart du træder ind gennem den anonyme glasdør. Gulvene er i patineret parket, og lamper og gardiner, ja hele møblementet synes at føre os tilbage til tidligere tiders storhed. I stueetagen er der reception, morgenmadsrestaurant/bar, en lille stue med bibliotek, computer og internetforbindelse samt elevator og trappe op til værelserne. Fra hotellet kan du gå til alle Luccas attraktioner på få minutter, og kommer du i bil, har du mulighed for at parkere lige i nærheden af hotellet mod betaling.

Læs mere om Palazzo Alexander

Fald i søvn med historien vingesus i ørerne

Hotellets bare 12 værelser og suiter er alle indrettet og møbleret i samme stil som resten af hotellet. Der er i stor udstrækning anvendt antikke møbler, men du kommer dog ikke savne moderne bekvemmeligheder som satellit TV, aircondition, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Palazzo Alexander

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Alexander

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Alexander som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Alexander. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

fantastisk flot hotel

Personale absolut forbløffende. Utroligt god service. Hotellet ligger i en meget god central beliggenhed. Bilen kan parkeres i nærheden. Hotellet hjælper til, siden det er en miljøzone, dvs. bilforbud.
Roligt om morgenen på en lille med god morgenmad.
Anbefales til 100%.

Læs mere

Ina og rejsefælle fra Herning boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 13. til d. 20. juli 2009.

Hotel Alexander var for dyrt i forhold til hvad man fik, morgenmaden var ikke til et 4 stjernet hotel. Jeg vil nærmere sige 2 stjerner. Den bestod af Hatting flutes og tørre Croissanter (som sagtens kunne ligge over en nats tid)det var receptionisten der stod for "Morgen buffeten" og der var kun det allermest nødvendige. Slap røræggen op , så måtte man vente til der blev lavet noget nyt, det var også ham der skulle det. Havde han ikke lige fået varmet nok Hatting flutes så måtte man lige vente på at han fik tid til at varme nogle nye. Morgenmaden betyder meget for os, og jeg vil gerne sidde længe over den. Omgivelserne var skønne, og det var et meget historisk hotel, mursten fra romernes til og det originale loft. Det var meget flot.
Jeg skal dog sige at værelset var super!!og de var såmænd også flinke, men hvis vi sammenligner med det Bed & Breakfast vores børn boede på til 1/5 af vores pris 30 meter længere nede af gaden, så var det ikke prisen værd. Vi betalte 13 euro per dag for parkering det var rent optrækkeri.

Læs mere

Birgitte og rejsefælle fra København Ø boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 7. til d. 9. september 2008, på Il Casato i Siena fra d. 9. til d. 12. september 2008 og på Hotel River i Firenze fra d. 12. til d. 14. september 2008.

Vi havde en fantastisk dejlig tur rundt i Toscana - og var fuldt ud tilfredse med vores overnatninger - alt fungerede perfekt, når vi ankom og under vores ophold. Byerne, vi boede i, var rare og smukke - og vi så en masse historisk bygningskultur og folkeliv.

Læs mere

Michael og kæresten fra Næstved boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 26. til d. 27. august 2008.

Hotel Palazzo Alexander i Lucca er et hyggeligt byhotel med en super service og masser af glæde..hjælpsomhed og smil...

Læs mere

Peter og Rita fra Fredensborg boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 26. til d. 28. juni 2008.

De næste dage i Lucca var også en god oplevelse. En tur rundt på muren i morgentimerne var en rigtig god ide. Jeg tror vi fik den fra "Turen går til..". Men det var friskt og man blev inspireret af alle de andre der gik, løb eller cyklede rundt deroppe.

Selve byen er hyggelig og der er nok at se på. Der stod at den var bilfri, men det var den IKKE. Og bilerne holder sig ikke tilbage.
I "Turen går til..." var der nævnt 2 restauranter, som vi benyttede begge to. Som så mange andre steder spiser man godt og til dels billigt (i forhold til Danmark). Og det er jo en af grundene til at vi tager til Toscana. Det er nok ikke sidste gang vi er der.

Læs mere
 
search map