Lucca, Toscana Mercato Antiquario

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mercato Antiquario: Den tredje weekend i hver måned, eller som de selv i Lucca så pudsigt udtrykker det: ”den tredje søndag i hver måned og den foregående lørdag”, er der antikvitetsmarked i Lucca. Stilen er den, mange vil genkende fra Frankrig, altså en skønsom blanding af egentlige (kostbare) antikviteter og billige marskandiservarer fra mange forskellige epoker, i alle størrelser fra enorme skabe til ørenringe og slipsenåle, og så er der alt det, som vist i grunden ikke på nogen måde kan kaldes antikt, ja ikke engang gammelt, som fx et ”mini-outlet” for hatte.

Selv om du hverken har lyst eller penge til at købe noget med hjem, er markedet med de ca. 230 udstillere en omvej værd, for det er både malerisk og underholdende, og med kirker fra tolvhundredetallet, palæer fra syttenhundredetallet og pladser fra snart sagt enhver periode som kulisser får du her en ganske gratis mindeværdig forestilling, som du vil huske længe.

Markedet afholdes lørdag fra 7.00 til 19.00 (men du skal nu ikke forvente dig, at mange boder er parat før hen mod 9.00) og søndag 9.00 til 19.00 i området mellem den majestætiske (eller skulle vi sige ”kejserlige”?) Piazza Napoleone og domkirken, altså Piazza Antelminelli, Piazza San Giusto, Piazza San Giovanni, Piazza Bernardini, Piazza San Martino og de mange små gader, der forbinder dem.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map