Lucca, Toscana Lucca på én dag

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Transport: Eftersom Luccas historiske centrum er lukket for trafik og de ellers mange parkeringspladser omkring byens mure (og lige inde for bymurene) ofte er optagede af de tusindvis af turister, der flokkes til byen, kan vi anbefale vores kunder at tage hertil på en langt mere ustressende og uforpligtende vis, nemlig med enten tog eller bus.

Luccas togstation er forbundet med togskinner til Pistoia, Aulla (og banelegemet langs kysten i Ligurien), Viareggio, Pisa S. Rossore, samt Pisa Centrale. Man kan altså vælge at stille sin bil i en af disse byer eller finde forbindelse til en af disse togstationer fra sin feriedestination. Togstationen i Lucca er placeret langs Viale Camillo Benso Conte di Cavour på Piazzale Bettino Ricasoli lige uden for bymuren, således at der kun er 10 minutters gang ind til det historiske centrum.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Er det besværligt at komme til en togstation fra dit feriested, kan man også med fordel tage bussen til Lucca. Selskabet Vaibus kører mellem Firenze og Lucca over Montecatini og Altopascio nord på ad Versilianakysten helt til Carrara. Men der er også busforbindelser til Lucca fra Pisa, Pescia, Pontedera, Bagni di Lucca og Camaiore for at nævne nogle af ruterne. Busserne holder ind på busholdepladsen inden for bymurene på Piazza Giuseppe Verde.

Foretrækker man at køre i bil hertil, fordi det har man det nu engang bedst med, så er der som sagt rigt med muligheder for at parkere i byen, såfremt man kan finde en ledig plads. Der er parkering mod betaling langs ydersiden af bymurene i parallelle båse og ved Piazzale Ricasoli.

Ved følgende byporte må man desuden køre inden for murene og parkere på de anførte parkeringspladser mod betaling: Porta Elisa, Porta S. Jacopo, Porta S. Maria og Porta V. Emanuele. Desuden findes der større parkeringsanlæg uden for murene, som er forbundet med centrum af gratisbusser ved eksempelvis Viale Carducci, Park Carducci med 440 parkeringspladser (herfra kan endda leje cykler til at komme rundt på) og ved Viale delle Tagliate, Park Palatucci, hvor der også er ca. 400 parkeringspladser. En times parkering koster typisk 1 euro eller mere i og uden for Lucca.

Synes man det ville være tiltalende at have en cykel at komme rundt på, er Lucca en oplagt by at cykle rundt i; centrum er lukket for øvrig trafik og man kan køre oppe på bymurene og nyde udsigten ned i centrum og til den omgivende og mere moderne bydel. Man kan leje cykler på dagsbasis flere steder i Lucca.

Seværdigheder i byen: For yderligere oplysninger og billeder om seværdigheder i byen kan du klikke dig ind på ordet "Lucca" på denne side.

God tur!

 
search map