Villa i Lucca

Le Due Magnolie

 
Le Due Magnolie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Due Magnolie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved den lille flække San Giusto di Compito omkring 15 km fra dejlige Lucca ligger Le Due Magnolie.

Denne store lejlighed, der er restaureret i 2007, ligger i en bygning, hvor der findes endnu en lejlighed, der beboes af lokale. Eksklusivt til lejligheden Le Due Magnolie hører en indhegnet have med et fint svømmebassin (10 x 5 m). Her er ligeledes terrasse med bord og stole, og man kan således - under åben himmel - nyde sine måltider, som man kan tilberede på den opmurede grill, der også er at finde i haven.

Læs mere om Le Due Magnolie

Et lille vaskerum samt parkering står ligeledes til gæsternes rådighed. Her i de bløde, smukke lucchesiske bakker er der flere stisystemer, så det er oplagt at motionere ved enten at vandre en tur eller at tage mountainbiken. Man kommer også nemt til Lucca og Pisa eller hvad med en tur til strandene ved Viareggio? Et par km fra huset finder du en lille købmand, et pizzeria og et posthus. Ad den lille vej, som huset ligger ud til (ikke synderlig trafikeret) kan du begive dig længere op i bjergene. I en afstand af ca. 4 km finder du en restaurant/pizzeria, der drives af ejeren af Le Due Magnolie. I umiddelbar nærhed er der også mulighed for tennis og ridning.

Lejlighed med 8 sovepladser:
- Lejligheden er ca. 150 m² stor og er fordelt på 3 etager. I stueetagen er der opholdsstue med sofa og TV, stort spisekøkken med 5 gasblus, ovn og opvaskemaskine samt badeværelse med toilet og bruser. Der er fra stueetagen adgang til haven og terrassen. På første sal finder du et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan ikke forenes) og et badeværelse med badekar og vandmassage. 2. sal er en stor hems, der er delt op i to rum: et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofa til 2 personer.

Skjul teksten
 
 
search map