Villa i Lucca

Le Due Lanterne

 
Le Due Lanterne er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Due Lanterne er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dyr, men dejlig! Denne eksklusive villa ligger 400 meter fra centrum i den lille by Colle di Compito med et godt pizzeria, 13 km fra Lucca.

Højt niveau af komfort

Der er ikke blevet sparet på noget ved istandsættelsen af det gamle bondehus, og resultatet er da også imponerende. Det maleriske stenhus har udvendigt bevaret sit oprindelige udseende, men indenfor er alt blevet moderniseret og udstyret med alskens komfort.

Læs mere om Le Due Lanterne

Uforstyrret have med dejlig pool

I den store uforstyrrede have, der er omgivet af en olivenlund, finder vi et lækkert poolområde med liggestole og parasoller samt en stor overdækket terrasse med bord og stole, der karakteristisk nok er i metal, ikke plastik, og en grill er her selvsagt også. Det skal tilføjes, at poolen renses med salt, hvilket er mere skånsomt for helbredet end klor, og at der er trin ned i den, således at det er lettere at komme i og op end med den sædvanlige metaltrappe.

Villaen på Le Due Lanterne

Villa med 8 sovepladser

er 200 m² stor og ligger i tre plan. I kælderen finder vi "teenager-værelset", som er et stort soveværelse to brede enkeltsenge (120 cm). I stueetagen er der stue med satellitfjernsyn og pejs, separat køkken med fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine, vaskerum med vaskemaskine og et toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge (der om ønsket kan sættes sammen til dobbeltseng), et badeværelse med bruser og toilet samt et andet badeværelse med spa-karbad og toilet. Stuen, soveværelset med dobbeltseng på første etage og et af soveværelserne med to enkeltsenge er udstyret med aircondition. De resterende værelser har myggenet for vinduerne, så du kan lufte ud uden at få insekter på besøg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Due Lanterne

Læs personlige anmeldelser af Le Due Lanterne som ligger i Lucca. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Due Lanterne. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Le Due Lanterne

Idyllisk, luksuriøst og uforstyrret

Vi blev virkelig positivt overraskede over husets og havens grad af vedligeholdelse. Alt var perfekt til mindste detalje. Haven er jo omkredset fuldstændigt med olivenlund så der er ikke en sjæl der kan kigge ind.
Affaldssorteringen var dog lidt besværlig.
Huset virker nærmest nybygget indeni hvilket vi ikke synes man kunne fornemme på billederne. Så det var kun en positiv oplevelse.

Læs mere

Fantastisk fint sted

Læs mere

Erlend og familie fra Fetsund i Norge boede på Le Due Lanterne i Lucca fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi havde en fantastisk ferie i det dejlige hus i Colle di Compito.
PLUS:
fantastisk ugenert beliggenhed inde i en olivenlund!
Ekstremt ryddeligt og rent både ude og inde!
Meget høj standard på pool, have og udemøbler.
Lille rolig landsby med egen god pizzabageri - få butikker.
NEGATIVT:
Kun aircon. på 2 soveværelser for tilsammen 4 personer
Soveværelset i kælderen havde ingen tilfredsstillende udluftningsmuligheder med net foran. Der kom små skorpioner ind!
Kirkeklokkerne ringer hver halve time døgnet rundt - ikke lige charmerende for alle?
Kildesortering af affald var omfattende.
Vi glemte kontanter til depositum på 700 €, man bør få en påmindelse før afrejse!
Udlejer taler dårligt engelsk

Læs mere
 
search map