Agriturismo i Lucca

La Quarra

 
La Quarra er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Quarra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette hyggelige lille sted 600 meter uden for Colle di Compito (13 km fra Lucca) er lige noget for børnefamilier, for her møder de det sympatiske unge par Cristina (som taler engelsk) og Marco samt deres søde børn, Tommaso og Giulia, der er omkring 3 og 6 år gamle. I skal ikke undre jer, hvis Tommaso giver sig til at underholde jer med diverse historier og oplysninger på italiensk, og om I forstår det eller ej, har ikke den store betydning for ham.

I haven er der legeplads og et omhyggeligt indhegnet svømmebassin på 10 x 5 meter (dybde 150 cm) med en overdækket terrasse med bord og stole. Haven er for øvrigt næsten nærmere en olivenlund, så mange træer er her. Her er også privat parkeringsplads, grill, pizzaovn, udeområder til alle lejligheder, og alt er meget, meget flot holdt. Det er en ren fornøjelse at se på. Barnseng og høj stol kan I her få gratis (men bestil det på forhånd). Lejlighederne er også særdeles velholdte og har store gedigne køkkenhjørner med fire gasblus, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Der er lidt antikke møbler hist og her (men intet der er for fint til at tage skade af børnenes leg).

Læs mere om La Quarra

Treværelseslejligheden Colomba med 4/6 sovepladser
- Ligger på første etage og er ca. 75 m² stor. Den består af stue med køkkenhjørne, satellitfjernsyn og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet.
Treværelseslejligheden Tonino med 5/7 sovepladser
- Ligger på anden etage og er ca. 80 m² stor. Den består af stue med køkkenhjørne, satellitfjernsyn og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene med ekstra enkeltseng)og badeværelse med bruser og toilet.
Fireværelseslejligheden Clorinda med 6 sovepladser
- Ligger i to plan med indgang i stueetagen og er ca. 110 m² stor. Den består af stue med køkkenhjørne, satellitfjernsyn og pejs, to soveværelser med to enkeltsenge (der kan samles til dobbeltseng), soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map