Feriebolig i Lucca

La Colonna

 
La Colonna er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Colonna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne særdeles rummelige lejlighed ligger midt i Luccas historiske centrum i stueetagen af en historisk bygning praktisk taget et stenkast fra den fascinerende plads Piazza dell'Anfiteatro, hvis form helt igennem skyldes det romerske amfiteater som engang lå her. Lejligheden er velmøbleret og i stor udstrækning indrettet med antikt møblement, gulvene er belagt med terrakotta, og i lofterne ses fritliggende bjælker. En lejlighed for dem, der vil betale en anelse mere for en hel del mere!

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser:
- Lejlighedens 140 m² fordeler sig på entré, studererværelse, spisestue med fjernsyn, sofa og køkkenhjørne (med fire blus, miniovn, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, endnu et soveværelse med én enkeltseng, et rum med vaskemaskine og to badeværelser med toilet og bruser.

Læs mere om La Colonna

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Colonna

Læs personlige anmeldelser af La Colonna som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Colonna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af La Colonna

Fra start til slut har vores oplevelser med in-italia været rigtig gode. Vi har fået den bedste service både før, ved ankomst og ved aflevering af La Colonna. Vi fik god og nyttig vejledning om alt fra parkeringsforhold udenfor bymidten til affaldssortering.
Selve lejligheden er dejlig kølig og placeret i Luccas bymidte, hvor man er tæt på alt.
Vi kan varmt anbefale in-italia.

Læs mere

Bedømmelse af La Colonna

Læs mere
 
search map