Villa i Lucca

La Cascina

 
La Cascina er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Cascina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem byerne Lucca og Firenze befinder du dig virkelig midt i Toscanas smørhul. Landskabet er smuk og skifter mellem grønne bakker og vinmarker. Beliggenheden er i top, tæt på en af de smukkeste byer i Toscana, nemlig Lucca.

Slap af ved den dejlige pool og i haven

Poolen er omgivet af træer og blomster og du og din familie jo faktisk de eneste gæster. Poolen er 7x3 m stor og 130 cm dyb. Her findes liggestole, en parasol og et toilet med håndvask. Nyd stilheden og slap af med drink eller et glas vin i den dejlige, terrasseformede, private have med de gamle træer.

Den rolige by San Gennaro

Oplev den rolige atmosfære i den hyggelige middelalderlandsby San Gennaro. Tag en gåtur gennem landsbyen, hvor du kan beundre både palæer og de egnstypiske stenhuse. Prøv at slentre langs de små veje, der er omgivet af cypresser, blomsterhaver, bakker og dale. Il Casino er et ideelt udgangspunkt for at udforske de omkringliggende byer som Firenze, Siena, Pisa og Lucca og for at besøge den berømte Pinocchio Park i Collodi. Det er en god idé, at have en bil med på ferien, da det bliver meget nemmere at udforske området. Hvis du kan lide at vandre, så er der masser af muligheder og flot natur til fri afbenyttelse. Du kan også tage vinruten og besøge de mange vingårde og gæstgiverier. I omkring 500 meters afstand fra La Casina, findes der en lille købmand og den nærmeste restaurant ligger omkring 1 km væk.

Nabovillaen Bovisi

Villa Bonvisi, som ligger ved siden af huset "La Cascina", er en historisk "palazzo" fra det 16. århundrede, hvor du kan besøge skiftende udstillinger. Ejerne, som en gang immellem bor i villaen selv, er meget villige til at tage dig og familien på en rundvisning og de laver også mad til jer, (på forespørgsel), der indeholder egnstypiske retter og lokale vine.

En autentisk og veludstyret villa

Villa La Cascina har en størrelse på 70 kvm og du kan glæde dig til at nyde maden udendørs i den 60 kvm store have. Her findes der et overdækket område, som er udstyret med bord, stole og en grill. Hold kontakt med familien derhjemme og del dine mindeværdige øjeblikke nemt med din smartphone via wifi. Træd ind i spisestuen/stuen ensuite, køkkenet (komfur, ovn, køleskab, fryser), hvor du vil føle dig hjemme med det samme. Indretningen er holdt i landlig stil med terracotta gulve, bjælkelofter og en pejs, hvor du kan nyde en hyggelig aften med åben ild. På første sal er der et dobbeltværelse, et enkeltværelse med en køjeseng og et badeværelse med bruser og toilet.

Du vil føle dig hjemme i La Cascina, midt i det smukke toskanske landskab. Her bliver der værnet om dit privatliv med din helt egen pool og have. Stedet inviterer til en afslappet ferie, og den unikke beliggenhed, tæt på mange berømte kulturbyer i Toscana er et ekstra plus.

Villaen på La Cascina

Hus La Cascina til 3 personer med privat pool (70m²)

La Cascina er bygget i to etager. I stueetagen, er der et køkken med ovn, køleskab og fryser og et gaskomfur. Stuen er møbleret med et bord, stole, en sofa og en pejs. I stueplan findes der også en vaskemaskine. På første sal, er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.

 
 

Gæstebedømmelser af La Cascina

Læs personlige anmeldelser af La Cascina som ligger i Lucca. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Cascina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8 dage i La Cascina

Dejlig hus men mange trapper derfor ikke egnet til dårligt gående.
Kan ikke køre direkte til huset samt 80 euro for rengøring er noget i
overkanten når man kun er 2 pers. og alt foregår udendørs.
Hovedhuset byder på en oplevelse da det er en gammel bolig
for kardinaler fra året 1500 og ejeren viser gerne rundt.

Læs mere
 
search map