Anmeldelser af Il Parco

 
Il Parco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Parco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Parco

Læs personlige anmeldelser af Il Parco som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Parco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En perle tæt bymidten.

Ikke mere end 15. min gang fra den fantastiske gamle italienske by Lucca s centrum , ligger denne perle. En gammel have med masser af atmosfære , store træer der giver skygge på en varm sommerdag, små hygge hjørner /terrasser som er tilknyttet den enkelte lejlighed.
Lejligheden er med aircondition, med 2 soverum , stue og lille køkken, det er ikke luksus , men den fungere fint. Der er en lille aflukket terrasse til lejligheden, som fint fungerer som et ekstra rum.
Værtsparret, et ældre ægtepar, er meget venlige og imødekommende. Der er mulighed for at vaske tøj, og hver lejlighed har egen parkeringsplads.

Lucca som feriedestination

Il Parco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Treværelseslejligheden Ausilia med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Il Parco

Rigtig dejlig beliggenhed lige uden for bymuren. Stedet kunne også være rigtig dejligt, men desværre virker ejerne en kende trætte. Det til trods var de rigtig søde og rare. Fausto kæmpede vist en kamp med at holde stedet nogenlunde ok..

Lucca som feriedestination

Il Parco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Treværelseslejligheden Ausilia med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Dejlig pool, den var desværre møgbeskidt Filter virkede ikke og der dannedes alger på bunden.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Perfekt beliggenhed men ikke helt velholdt

Dette var vores andet besøg i Lucca og vi boede også på Il Parco i lejligheden Il Contrasto sidste gang. Det er os der har skrevet anmeldelsen "Et pragtfuldt sted" fra august 2014 og givet stedet 4 stjerner. Vi havde altså på forhånd en forventning om at komme et skønt sted hen.

Il Parco ligger stadig helt perfekt og det er svært at finde noget andet så tæt på den gamle by med pool OG lejlighed, så man har mulighed for selv at lave mad.

Desværre virkede det på os som om stedet ikke blev passet helt så godt som tidligere. Poolen var decideret beskidt. Robotstøvsugeren blev sat til hver morgen, men den virkede ikke korrekt. Resultatet var en beskidt pool. Vi nævnte det for værterne der ville tilkalde nogen til at rense poolen og også skruede op for cirkulationen i poolen, men den nåede ikke at blive rigtig ren mens vi var der. For os var poolen et absolut must, da vi rejser med 2 mindre børn, så at den ikke var ordentlig ren var ikke OK med os.

Værterne på stedet havde desværre heller ikke fået besked om at vi kom 2 voksne og 2 børn. Derfor var der ikke lagt sengetøj til børnene og sengene ikke gjort klar. Det blev dog hurtigt ordnet.

Køkkenet som vi var så begejstrede for sidst var ikke blevet vedligeholdt. Lågen til emhætten faldt af og vi gav værterne besked. De sagde de ville tilkalde en til at kigge på det, men der kom aldrig nogen. Ovnen på komfuret virkede ikke længere ordentligt. Sidste gang lavede vi lasagne flere gange, denne gang tog det næsten to timer at lave pommes frites. Der var heller ikke længere så meget køkkengrej som sidst.

Affaldssystemet var lavet om, så man ikke længere skulle aflevere sit affald i et fælles affaldsrum, men istedet havde nogle spande udenfor selve lejligheden. Det var umiddelbart positivt. Spandende skulle så blive tømt hver dag, fik vi at vide. Men det blev de ikke og da de var små blev resultatet at vi havde en masse skrald liggende på vores terrasse.

Alt i alt en skuffelse i forhold til vores oplevelse for 2 år siden. Vi elsker Lucca og vil helt sikkert tilbage igen, men jeg tror desværre ikke, vi tør satse på Il Parco igen, og det er SÅ ærgerligt, når det på papiret har ALT hvad vi ønsker os og vi tilmed ved, at det kan være SÅ pragtfuldt at være der.

Anbefaling til kommende gæster

Vi tog en dag til Cinque Terre og det kan anbefales at køre til La Spezia og stille bilen i det store parkeringshus, der ligger lige under Stazione Centrale. Herfra tager det kun 9 minutter med toget til Riomaggio som er den første af de 5 byer. Vær dog opmærksom på, at kærlighedsstien i Riomaggio er spærret frem til 2018. Det gør dog ikke noget, der er SÅ meget mere at opleve i de 5 byer. Overvej på forhånd om i vil køre i tog mellem byerne eller om i vil sejle. Det er ikke sikkert det kan betale sig både at købe dagskort til toget og dagskort til bådene. Husk dog at hvis i vil trekke på nogle af stierne skal i have dagskortet til togene, der også inkluderer adgang til trekking stierne (og wifi på wifi spots, gratis adgang til toiletter etc.) Kortet kan købes på La Spezia Statione Centrale.

Il Parco
Rent og pænt

Lejligheden var pænt ren, men manglende afhentning af skrald var ikke ok
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Toværelseslejligheden Contrasto med 4 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Der vil vi gerne bo igen

Vi boede i "EMMA" en af flere ferieboliger i Residece "Il Contrasto", og vi synes den var dejlig. Lige ud til poolen som ejern Fausto Salerno nussede om hver morgen, så den var indbydende og sval når man om eftermiddagen kom tilbage fra udflugter.
Emma er Fausto's gamle billard stue, men selve billardbordet er lukket. Men der er masser af plads alligevel. En kæmpe fordel er den afmærkede P-plads ved boligen, så bilen ikke behøver røres når målet ligger i Lucca. (Lucca er hyggeligere at shoppe i end Firence).
Vi vil gerne bo på Emma igen. Køkken og bad: Småt men godt.

Anbefaling til kommende gæster

I den uge vi boede i Lucca besøgte vi Cinque Terre en dag. GPS'en fik bilen til Riomaggiore, i P-hus og så pr. båd til de andre byer. Carrara marmorbruddene, Vespa (Piaggio) museet, Firence med tog og ellers bare Lucca som ligger ca. 10-15 min. gang fra boligen. Carrefour supermarked 1,5 km fra boligen.
Inden for 3-400 m ligger et glimrende Pizzaria hvor man kan spise eller tage med hjem. 100 m nord på Via Borgo Giannotti fra pizzariet ligger en glimrende Running Suzi.

Il Parco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Etværelseslejligheden Emma med 3 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Et pragtfuldt sted

Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn på 2 og 4½ år og vi havde en fantastisk ferie i lejligheden Il Contrasto. Vi har fået en rigtig god behandling og vil helt sikkert overveje at komme igen en anden gang.

Vi ankom sent om aften, flere timer efter, at vi skulle være ankommet, da vi desværre sad i kø fra før Brenner passet og helt til Verona. Det blev en tur på 13 timer, der skulle have taget 6. Men vi ringede på telefonnummeret i vores papirer og fik sådan en god behandling. Det blev arrangeret at nogen ventede på os selvom vi kom senere end vi skulle, vi fik direkte nummer til udlejer og kunne holde løbende kontakt.

Vi blev taget så godt imod og vist rundt og ønsket velkommen.
Lejligheden var bedre udrustet end angivet hos In Italia. Der var ikke bare en ovn (hvilket der ellers stod der ikke var), men et fuldt gaskomfur og masser af gryder, fade etc. Det gjorde det dejlig nemt at lave mad. Der var også viskestykker, klude etc. (det stod der i vores papirer, at vi skulle medbringe). Lejligheden var rummelig, der var godt med opbevaringsplads til tøj og tasker og der var pænt rent.

Haven og poolen er skøn og kunne bruges af både børn og voksne. Vi var afsted i september og der skal man være opmærksom på at det grundet den flotte beplantning omkring poolen ikke kan undgås, at der kommer blade i poolen (løvfald mod efterår). Poolen blev ellers holdt rigtig fint ren af en robotstøvsuger, der vakte stor lykke hos de yngste.

Er man gangbesværet er Il Contrasto ikke den rette lejlighed, da der er en del trapper. Det udgjorde dog ikke noget problem for os.

Il Parco ligger virkelig godt i forhold til den gamle by. Det er en ganske kort gåtur, så er man i den charmerende gamle by. Det er skønt med børn, fordi det gør det muligt at lave ture, som varer nogle timer af gangen fremfor hel eller halvdagsture.

Wifi virkede bedre end noget andet sted, vi har prøvet sydpå og selvom vi havde log ind til 3 enheder 2 uger betalte vi blot 10 euro og ikke 20 som forventet. Vi betalte et gebyr på 15 euro for affald, som ikke var nævnt i de papirer vi modtog fra In Italia. Til gengæld betalte vi ingen turistskat.

Anbefaling til kommende gæster

Parco Preistorico (http://www.parcopreistorico.it/en/) er bestemt et besøg værd, hvis man har børn eller måske selv er lidt fascineret af dinosaurere. Det er muligt at tage mad med ind i parken og spise ved picnic borde. Udenfor parken er der mulighed for at overnatte med campingvogn og der er også en lille legeplads blandt andet med en svævebane, som mine børn var helt pjattede med.

Den største af legepladserne i den gamle by ligger ved porten S.Donato. Det er lige ved siden af turistkontoret og busserne.

Det kan anbefales at leje en "cykelbil" og køre rundt i den gamle by. For det første er det en god måde at få en fornemmelse for byen og for det andet er det en nem måde at få set lidt mere, når man har børn med, som måske ikke altid orker at gå og kigge i timevis. Mine børn elskede at sidde foran i vognen og heppe på deres far og mig, mens de kiggede på livet omkring dem.

Il Parco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Toværelseslejligheden Contrasto med 4 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Fantastisk feriested

Vi var 2 voksne med vores 2 sønner på 15 og 18 år.
Vi ankom til stedet uden kufferter, som desværre ikke var med flyet. Vi blev vist til vores lejlighed af en ældre mand, som ikke var så god til engelsk, men meget venlig og gæstfri. Ved lejligheden blev vi modtaget af datteren. Hun var også utrolig sød og imødekommende og fik hurtigt arrangeret, at hendes bror kunne køre os til supermarked, så vi kunne handle.
Hans første stop på indkøbsturen var til en lokal vinhandler, vin er vigtigt i Italien! hvor vi prøvesmagte og købte ind til hele ugen. Derefter kørte vi til et storcenter, hvor vi købte mad, tandbørster, mv. og lidt tøj.
Tålmodig, glad vært, som kun ville os det aller bedste.

Vi var, foruden den fantastiske modtagelse, meget begejstrede for opholdet. Alt fungerede! Umiddelbart ligner stedet og lejlighederne noget der er på grænsen til det primitive, men som nævnt, så fungerede alt! Det var slet ikke nødvendigt at slutte aircon. til, da huset var bygget, så der altid var køligt. Gulvene kan være kølige, så god ide at huske sokker. Internettet fungerede fint til vores behov. Stort køleskab, godt komfur og god skabsplads.
Poolen var fin, nogle af liggestolene har set bedre dage, men fungerede.
Vi vil vende tilbage til stedet, hvis vi beslutter os for at holde ferie i Lucca igen.
Man skal være opmærksom på, at der ikke er et supermarked lige i nærheden. Der findes mange små specialbutikker lige om hjørnet, hvor man kan købe alle de lækreste specialiteter og hvor man selvfølgelig også kan købe vand. De holder siesta om eftermiddagen, så mellem kl. 13-16 er der stort set ingen butikker der har åbent.
Den bedste isbutik findes også i den gade, som man kan lægge vejen forbi når man går hjem fra Lucca indre by. Der er også apotek mv. i gaden, det hele kun 2 min. gang fra Il Parco.
Det eneste minus vi kan finde på om stedet er, at der ikke er navneskilt på adressen.
Husk, at I betaler for internet, strøm mv. Vi fik betalte ca. 150 euro for dette. (man lægger 200 i depositum ved ankomst). Man betaler bl.a for internet pr.person.
Vores varmeste anbefalinger til Il parco og ikke mindst til værterne!

Il Parco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Treværelseslejligheden Ausilia med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Smuk have med pool 400 m fra det gamle Lucca

Hyggelig lejlighed i parklignende have med pool (ikke opvarmet og lidt i skygge af de flotte bambus). Meget gæstfri værter.
Bedre mørklægningsmuligheder i stuen med sovesofa ønskelig, solen skinnende gennem de tynde gardiner om morgenen.
Fin aflåst parkeringsplads.

Anbefaling til kommende gæster

Værten viste os det nærliggende trattoria "la pergola" der serverer en to-retters menu med f.eks. Pasta og kød fra grill plus vand, sodavand og vin for 17 € pr næse. Aftenåbent fredag lørdag og søndag. Maden var som mama lavede den, god og enkel.

Il Parco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Toværelseslejligheden Contrasto med 4 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Bedømmelse af Il Parco

Ulempe med kun en nøgle, da vi var tre der delte lejlighed, ellers et godt sted!:-)

Il Parco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Parco
Treværelseslejligheden Ausilia med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Il Parco

Lucca som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Nils og rejseselskab fra Aabenraa boede på Il Parco i Lucca fra d. 25. juni til d. 9. juli 2011.

Vi kan kun sige, at Il Parco var ideel for 13 personer i alle aldre.
En særlig fordel var, at lufte klapvognsbrugende småbørn på bymuren kl. 6 om morgen, hvor der er et helt særligt liv. Et lille minus var prisen på babysenge, som viste sig at være alm. rejesenge uden madras.

Men alt i alt en superferie et supert sted. Kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 7 voksne, 6 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map