Feriebolig i Lucca

Il Parco

Lejlighed Contrasto Lejlighed Ausilia
 
Il Parco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Parco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille grønne oase Il Parco er perfekt for dem, der gerne vil bo i en by men samtidig have mulighed for at slappe af ved en pool. Her kan du vælge mellem 4 lejligheder, der deles om den dejlige saltvandspool samt den hyggelige have med store bambustræer, havemøbler og grill. Du er kun 700 meter fra Luccas smukke bymure.

Du kan gå (eller cykle) til centrum

Il Parco ligger i bydelen San Marco, ikke meget længere end 600-700 meter fra Luccas imponerende gamle bymure, der omgiver det historiske centrum. Det betyder, at man på få minutter kan spadsere ned til bykernen, eller måske gøre som de indfødte og tage cyklen den korte vej herned. Netop denne beliggenhed lige i bycentrum gør dog også, at man må forvente trafikstøj.

Læs mere om Il Parco

Lad bare bilen stå...

Selvom du egentlig ikke har brug for din bil, når du bor her, med mindre du gerne vil bruge den til udflugter til Pisa eller måske strandene ved Viareggio, hører der til lejlighederne en stor fælles parkeringsplads, hvor man trygt kan stille sin bil, da den er aflukket med en elektrisk port.

Lejlighederne

Lejlighederne på Il Parco varierer alle i størrelse og indretning og har alle satellitfjernsyn og aircondition. Mod et gebyr er det endvidere muligt at få opkobling til internettet. Der er en vaskemaskine til fælles brug for gæsterne. Alle lejligheder har egen lille udeplads med bord, stole og grill.

Lejlighederne på Il Parco

Etværelseslejligheden Emma med 3 sovepladser (stueetage)

denne store etværelseslejlighed er på ca. 84 m² og ligger i stueetagen. Den indeholder et lille separat køkken med 2 gasblus og mikroovn. I det store opholdsrum er der et sofaarrangement (sovesofa til 1 person), et spiseområde med bord og stole og et soveområde med dobbeltseng. I midten af rummet står et stort billiardbord, der dog kun er til pynt og ikke må benyttes, da det er en antikvitet. På badeværelset er der toilet og bruser. Foran lejligheden findes der eget udendørsområde med bord og stole.

Etværelseslejligheden Marina med 4 sovepladser (stueetage)

lejligheden er ca. 50 m² stor og ligger med indgang i stueetagen. Den består af et åbent stort rum i to niveauer og indeholder opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer. På det andet niveau finder vi endnu en sovesofa til 2 personer samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden ligger lige ud til svømmebassinet.

Toværelseslejligheden Contrasto med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er på ca. 45 m² og ligger på første etage. Den indeholder en opholdsstue med køkkenniche og sovesofa til 2 personer, et soveværelse med dobbeltseng (uden dør) samt et badeværelse med toilet og bruser. Ved lejlighedens indgang er der en lille terrasse med havemøbler.

Treværelseslejligheden Ausilia med 4 sovepladser

lejligheden er ca. 65 m² og ligger i stueetagen. Den består af stue, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng samt udtræksseng og badeværelse med toilet og bruser. Ved lejlighedens indgang er der et lille udendørsområde med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Parco

Læs personlige anmeldelser af Il Parco som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Parco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Il Parco

En perle tæt bymidten.

Ikke mere end 15. min gang fra den fantastiske gamle italienske by Lucca s centrum , ligger denne perle. En gammel have med masser af atmosfære , store træer der giver skygge på en varm sommerdag, små hygge hjørner /terrasser som er tilknyttet den enkelte lejlighed.
Lejligheden er med aircondition, med 2 soverum , stue og lille køkken, det er ikke luksus , men den fungere fint. Der er en lille aflukket terrasse til lejligheden, som fint fungerer som et ekstra rum.
Værtsparret, et ældre ægtepar, er meget venlige og imødekommende. Der er mulighed for at vaske tøj, og hver lejlighed har egen parkeringsplads.

Læs mere

Bedømmelse af Il Parco

Rigtig dejlig beliggenhed lige uden for bymuren. Stedet kunne også være rigtig dejligt, men desværre virker ejerne en kende trætte. Det til trods var de rigtig søde og rare. Fausto kæmpede vist en kamp med at holde stedet nogenlunde ok..

Læs mere

Der vil vi gerne bo igen

Vi boede i "EMMA" en af flere ferieboliger i Residece "Il Contrasto", og vi synes den var dejlig. Lige ud til poolen som ejern Fausto Salerno nussede om hver morgen, så den var indbydende og sval når man om eftermiddagen kom tilbage fra udflugter.
Emma er Fausto's gamle billard stue, men selve billardbordet er lukket. Men der er masser af plads alligevel. En kæmpe fordel er den afmærkede P-plads ved boligen, så bilen ikke behøver røres når målet ligger i Lucca. (Lucca er hyggeligere at shoppe i end Firence).
Vi vil gerne bo på Emma igen. Køkken og bad: Småt men godt.

Læs mere

Et pragtfuldt sted

Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn på 2 og 4½ år og vi havde en fantastisk ferie i lejligheden Il Contrasto. Vi har fået en rigtig god behandling og vil helt sikkert overveje at komme igen en anden gang.

Vi ankom sent om aften, flere timer efter, at vi skulle være ankommet, da vi desværre sad i kø fra før Brenner passet og helt til Verona. Det blev en tur på 13 timer, der skulle have taget 6. Men vi ringede på telefonnummeret i vores papirer og fik sådan en god behandling. Det blev arrangeret at nogen ventede på os selvom vi kom senere end vi skulle, vi fik direkte nummer til udlejer og kunne holde løbende kontakt.

Vi blev taget så godt imod og vist rundt og ønsket velkommen.
Lejligheden var bedre udrustet end angivet hos In Italia. Der var ikke bare en ovn (hvilket der ellers stod der ikke var), men et fuldt gaskomfur og masser af gryder, fade etc. Det gjorde det dejlig nemt at lave mad. Der var også viskestykker, klude etc. (det stod der i vores papirer, at vi skulle medbringe). Lejligheden var rummelig, der var godt med opbevaringsplads til tøj og tasker og der var pænt rent.

Haven og poolen er skøn og kunne bruges af både børn og voksne. Vi var afsted i september og der skal man være opmærksom på at det grundet den flotte beplantning omkring poolen ikke kan undgås, at der kommer blade i poolen (løvfald mod efterår). Poolen blev ellers holdt rigtig fint ren af en robotstøvsuger, der vakte stor lykke hos de yngste.

Er man gangbesværet er Il Contrasto ikke den rette lejlighed, da der er en del trapper. Det udgjorde dog ikke noget problem for os.

Il Parco ligger virkelig godt i forhold til den gamle by. Det er en ganske kort gåtur, så er man i den charmerende gamle by. Det er skønt med børn, fordi det gør det muligt at lave ture, som varer nogle timer af gangen fremfor hel eller halvdagsture.

Wifi virkede bedre end noget andet sted, vi har prøvet sydpå og selvom vi havde log ind til 3 enheder 2 uger betalte vi blot 10 euro og ikke 20 som forventet. Vi betalte et gebyr på 15 euro for affald, som ikke var nævnt i de papirer vi modtog fra In Italia. Til gengæld betalte vi ingen turistskat.

Læs mere

Fantastisk feriested

Vi var 2 voksne med vores 2 sønner på 15 og 18 år.
Vi ankom til stedet uden kufferter, som desværre ikke var med flyet. Vi blev vist til vores lejlighed af en ældre mand, som ikke var så god til engelsk, men meget venlig og gæstfri. Ved lejligheden blev vi modtaget af datteren. Hun var også utrolig sød og imødekommende og fik hurtigt arrangeret, at hendes bror kunne køre os til supermarked, så vi kunne handle.
Hans første stop på indkøbsturen var til en lokal vinhandler, vin er vigtigt i Italien! hvor vi prøvesmagte og købte ind til hele ugen. Derefter kørte vi til et storcenter, hvor vi købte mad, tandbørster, mv. og lidt tøj.
Tålmodig, glad vært, som kun ville os det aller bedste.

Vi var, foruden den fantastiske modtagelse, meget begejstrede for opholdet. Alt fungerede! Umiddelbart ligner stedet og lejlighederne noget der er på grænsen til det primitive, men som nævnt, så fungerede alt! Det var slet ikke nødvendigt at slutte aircon. til, da huset var bygget, så der altid var køligt. Gulvene kan være kølige, så god ide at huske sokker. Internettet fungerede fint til vores behov. Stort køleskab, godt komfur og god skabsplads.
Poolen var fin, nogle af liggestolene har set bedre dage, men fungerede.
Vi vil vende tilbage til stedet, hvis vi beslutter os for at holde ferie i Lucca igen.
Man skal være opmærksom på, at der ikke er et supermarked lige i nærheden. Der findes mange små specialbutikker lige om hjørnet, hvor man kan købe alle de lækreste specialiteter og hvor man selvfølgelig også kan købe vand. De holder siesta om eftermiddagen, så mellem kl. 13-16 er der stort set ingen butikker der har åbent.
Den bedste isbutik findes også i den gade, som man kan lægge vejen forbi når man går hjem fra Lucca indre by. Der er også apotek mv. i gaden, det hele kun 2 min. gang fra Il Parco.
Det eneste minus vi kan finde på om stedet er, at der ikke er navneskilt på adressen.
Husk, at I betaler for internet, strøm mv. Vi fik betalte ca. 150 euro for dette. (man lægger 200 i depositum ved ankomst). Man betaler bl.a for internet pr.person.
Vores varmeste anbefalinger til Il parco og ikke mindst til værterne!

Læs mere

Smuk have med pool 400 m fra det gamle Lucca

Hyggelig lejlighed i parklignende have med pool (ikke opvarmet og lidt i skygge af de flotte bambus). Meget gæstfri værter.
Bedre mørklægningsmuligheder i stuen med sovesofa ønskelig, solen skinnende gennem de tynde gardiner om morgenen.
Fin aflåst parkeringsplads.

Læs mere
 
search map