Feriebolig i Lucca

Il Leone e La Farfalla

 
Il Leone e La Farfalla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Leone e La Farfalla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Leone e La Farfalla - Løven og Sommerfuglen - er et mindre lejlighedskompleks, der ligger ved den lille flække, Carraia, hvor du finder et pizzeria og en lille dagligvarebutik.

Kompleksets 6 lejligheder er alle opkaldt efter forskellige afrikanske reservater, og forskellige steder i bygningen finder du sjove og dekorative vægmalinger af, ja, løver og sommerfugle. Den energiske og sympatiske ejer har dedikeret al sin tid til at indrette og sætte lejlighederne i stand, og vi må sige, at hendes tid er givet godt ud, for lejlighederne er virkelig pænt og moderne indrettede, de er bl.a alle udstyrede med aircondition. Køkkenerne er alle udstyrede med komfur med 4 gasblus og ovn, brødrister og kaffemaskine, og stuerne har alle fladskærmsfjernsyn.

Læs mere om Il Leone e La Farfalla

Til lejlighedskomplekset hører en dejlig have med borde og stole til hver lejlighed, grill og ikke mindst et dejligt svømmebassin med saltvand (12 x 6 m), hvor man eventuelt kan svale sig efter en dag i Lucca, der blot ligger ca. 6 km herfra. Man kommer nemt til Il Leone e La Farfalla, da motorvejen mellem Firenze og Lucca ikke løber langt herfra. Det har den fordel, at man nemt kommer til byer som Pistoia og Montecatini Terme, til gengæld må man også regne med svagt at kunne høre trafikken fra motorvejen.

Skjul teksten
 
 
search map