Villa i Lucca

Il Glicine

 
Il Glicine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Glicine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Huset Il Glicine ligger smukt mellem olivenplantagerne i bakkerne nord for Lucca. Nærmeste købmand og spisested (et "trattoria") ligger i den lille landsby San Quirico di Moriano (ca. 1 km). For at finde større udvalg, skal man ind i nærheden af selve Lucca (6 km). Der er ca. 30 km til de gode sandstrande omkring Viareggio.

Huset nyder udsigt over de omkringliggende bakker, en rolig beliggenhed, og råder over et svømmebassin (10 x 5 meter, 1,20 / 2,50 meter dybt), som deles med selve husejeren. I haven findes der grill med bord og stole.

Læs mere om Il Glicine

Husejeren bor ca. 60 meter fra stedet og han sætter sin vaskemaskine til rådighed ved behov. Hos ejerfamilien kan der også købes olivenolie og vin, som de selv producerer.

Hus med 4 + 1 sovepladser:
Huset er ca. 106 m² og er fordelt på to etager.
- I stueetagen findes opholdsstue med fjernsyn, spisebord og sofa, køkken med ovn og gasblus, og et toilet. På første sal ligger et soveværelse med dobbeltseng og udtræksseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map