Anmeldelser af Hotel Villa Cheli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Cheli

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Cheli som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Cheli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplevelsen svarer ikke til den høje pris

Hotellet har en god beliggenhed i forhold til både Lucca og Pisa.
Desværre levede hotellet ikke op til vores forventninger. Personalet var meget upersonlige og ikke imødekommende. Vi havde en dårlig oplevelse med høj støj omkring midnat fra værelset over os, hvorefter vi henvendte os i receptionen. Vi blev afvist med den begrundelse at der var børn på værelset. Det bør fremgå tydeligt, hvis dette hotel er et børne/familiehotel- så havde vi ikke valgt dette.
Rengøringsstandarden var ikke god. Mug/sort fugt på indersiden af badenichen. Det var vist længe siden det var rengjort.
Fine regler for poolområdet, som bare ikke blev håndhævet. Støj, løbende børn skrigende børn.
Dårlig indretning af morgenbuffet. Prisen er simpelthen for høj til den dårlige standard. Tjek op på det- bare et godt råd, hvis i fortsat vil benytte stedet.

Lucca som feriedestination

In-Italia's kommentar

Kære Kamilla Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Hotel Villa Cheli. Hotel Villa Cheli er ikke et "adults only" hotel, og selvom hotellet henvender sig mere til par og et modent publikum, så er børn velkomne. Når det er sagt, så skal der selvfølgelig være stille om natten, så det er beklageligt, at I oplevede støj fra værelset over jer. Vi har hoteller kun for voksne, så du skal endelig kontakte os en anden gang, så vi kan sende et par forslag, der matcher jeres ønsker : ) Jeg håber, at I talte med personalet i receptionen om ekstra rengøring. Husk endelig til en anden gang at kontakte os, hvis I mod forventning oplever mangler eller uregelmæssigheder under jeres ferie, for det er nemlig lige præcis derfor, at vi sidder her. Mange hilsner, Amalie

Hotel Villa Cheli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Cheli
Dobbeltværelse (deluxe)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Påmindelse om den italienske arrogance!

Vores oplevelse på et ellers dejligt hotel i det skønne Toscana blev dels ødelagt af en nærmest ikke fungerende aircondition, der gjorde det umuligt at få temperaturen ned i vores værelse om natten - den kunne kun larme. Samtidig gjorde hotellets “nebengesjæft” med arrangement af flere private fester heraf 2 bryllupper i løbet af ugen, som foregik med høj musik til sen nat og meget larm på terrassen lige nedenfor vore “deluxe” værelse, det umuligt at sove og da slet ikke åbne vinduer disse aftener - tilbage var kun et meget varmt værelse med mange myg (personligt fik jeg selv omkring 40 myggestik i løbet af ugen).
Værre var det at hotellet til det ene bryllup lukkede såvel poolområde tidligere og restauranten for gæsterne grundet dette bryllup og til det andet bryllup reducerede menukortet til et absolut minimum med samtidig besked om, at vi ikke kunne indtage måltidet på terrasssen, hvilket vi dog modsatte os med det resultat at få den iøvrigt dårligt forberedte mad serveret af den sure og arrogante tjener, der kun kunne tale italiensk. Denne aften var terrassen nok nærmere lukket, fordi hotellets manager/chef selv, samtidig med brylluppet, skulle holde en privat middag. En påmindelse om den italienske arrogance og ligegyldighed overfor hotellets gæster - og en skændsel for os der har betalt for en dyr ferie a la deluxe. samtidig besværligt var det, at hotellet lå flere km. Fra nærmeste restaurant, og vi ikke selv havde bil med.

Lucca som feriedestination

In-Italia's kommentar

Kære Sten Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Hotel Villa Cheli. Hvor er det ærgerligt at høre, at opholdet ikke har levet op til jeres forventninger, og jeg ville sådan ønske, at I havde kontaktet os under ferien, så vi kunne kontakte Villa Cheli angående den ikke fungerende aircondition og de forskellige events, som vi desværre ikke på forhånd var blevet informeret om fra hotellets side. På grund af de idylliske omgivelser så kan du være tilskuer til et eller flere bryllupper/events på hotellets område under dit ophold. Det kan være både storslået og et kulturelt indslag at være vidne til, og stederne gør normalt alt, hvad de kan for at minimere støjgenerne overfor hotellets øvrige gæster. Derfor undrer det mig meget, at I har haft de kedelige oplevelser, og det beklager jeg, for det er selvfølgelig ikke noget, der burde have påvirket jeres ophold på Villa Cheli. Jeg er ked af, at I ikke har haft en optimal ferie på Villa Cheli. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen en anden god gang, og så skal du endelig huske at kontakte os på mail eller telefon, hvis du under rejsen mod forventning finder mangler eller uregelmæssigheder i forhold til din bestilling - det er nemlig præcis derfor, at vi sidder her : ) Mange hilsner Amalie

Hotel Villa Cheli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Cheli
Dobbeltværelse (deluxe)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map