Hotel i Lucca

Hotel Villa Cheli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Området omkring den hyggelige middelalderby Lucca er berømt for sine mange herskabsvillaer. De ligger smukt i landlige omgivelser, og mange af dem er i privat eje. De seneste år har en del af dem fået status af hotel, hvor der ofte også er restaurant, og det er netop tilfældet med Villa Cheli, som tidligere har været ejet af den italienske billedhugger Guido Cheli, og kopier af hans mange værker præger både parken og de herskabelige opholdsrum.

En imponerende indkørsel

Når du kører op ad den lange indkørsel, som er flankeret af de elegante søjlecypresser, kan du ikke undgå at blive bare en anelse imponeret, for den gamle villa tager sig virkelig ud fra sin bedste side. Hvis du ankommer i bil kan du stille den på den gratis parkeringsplads, og hvis du ankommer med offentlig transport, er der bare ca. 100 meter til nærmeste busstop. Det tager blot ca. 10 minutter at køre til Luccas historiske centrum, så her kan du nemt kombinere en ferie på landet med en kulturel ferie i en af Toscanas mest charmerende middelalderbyer. Kommer du med fly, er der også kun en kort køretur til lufthavnen i Pisa.

Læs mere om Hotel Villa Cheli

Gode faciliteter i smagfulde omgivelser

På Villa Cheli kan du nyde tilværelsen i de smagfuldt indrettede opholdsstuer, eller i den dejlige have, hvor du også finder den dejlige pool, som er omgivet af solsenge og parasoller, så du kan søge skygge for solen. Hotellet tilbyder også en lille spa-afdeling med sauna og jacuzzi, og så er der naturligvis den gode restaurant, som også er åben for publikum udefra. I den forbindelse kan det være på sin plads at nævne, at stedet ofte benyttes til bryllupper og andre private fester, men de fleste synes heldigvis, at det er en oplevelse i sig selv, at få lov at overvære, hvordan italienerne holder fest, selv om det måske kan forstyrre freden en anelse. Hvis du har valgt et ophold uden forplejning, har du mulighed for at tilkøbe morgenmad på stedet, og der er flere andre restauranter i lokalområdet.

Vælg mellem hotelværelse og lejlighed

På Hotel Villa Cheli har du mulighed for at vælge mellem hotelværelser og lejligheder i flere kategorier. En del af værelserne ligger i selve hovedbygningen, mens andre ligger i sidebygningerne og de der ligger i tagetagen har skrå vægge med ovenlysvinduer. Alle 30 værelser og lejligheder er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil. Værelserne har som minimum aircondition, wi-fi, værdiboks, minibar, telefon, TV samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Lejlighederne har også et lille opholdsrum med køkken, kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab.

Læs om værelserne på Hotel Villa Cheli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map