Hotel i Lucca

Hotel Villa Cheli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Området omkring den hyggelige middelalderby Lucca er berømt for sine mange herskabsvillaer. De ligger smukt i landlige omgivelser, og mange af dem er i privat eje. De seneste år har en del af dem fået status af hotel, hvor der ofte også er restaurant, og det er netop tilfældet med Villa Cheli, som tidligere har været ejet af den italienske billedhugger Guido Cheli, og kopier af hans mange værker præger både parken og de herskabelige opholdsrum.

En imponerende indkørsel

Når du kører op ad den lange indkørsel, som er flankeret af de elegante søjlecypresser, kan du ikke undgå at blive bare en anelse imponeret, for den gamle villa tager sig virkelig ud fra sin bedste side. Hvis du ankommer i bil kan du stille den på den gratis parkeringsplads, og hvis du ankommer med offentlig transport, er der bare ca. 100 meter til nærmeste busstop. Det tager blot ca. 10 minutter at køre til Luccas historiske centrum, så her kan du nemt kombinere en ferie på landet med en kulturel ferie i en af Toscanas mest charmerende middelalderbyer. Kommer du med fly, er der også kun en kort køretur til lufthavnen i Pisa.

Læs mere om Hotel Villa Cheli

Gode faciliteter i smagfulde omgivelser

På Villa Cheli kan du nyde tilværelsen i de smagfuldt indrettede opholdsstuer, eller i den dejlige have, hvor du også finder den dejlige pool, som er omgivet af solsenge og parasoller, så du kan søge skygge for solen. Hotellet tilbyder også en lille spa-afdeling med sauna og jacuzzi, og så er der naturligvis den gode restaurant, som også er åben for publikum udefra. I den forbindelse kan det være på sin plads at nævne, at stedet ofte benyttes til bryllupper og andre private fester, men de fleste synes heldigvis, at det er en oplevelse i sig selv, at få lov at overvære, hvordan italienerne holder fest, selv om det måske kan forstyrre freden en anelse. Hvis du har valgt et ophold uden forplejning, har du mulighed for at tilkøbe morgenmad på stedet, og der er flere andre restauranter i lokalområdet.

Vælg mellem hotelværelse og lejlighed

På Hotel Villa Cheli har du mulighed for at vælge mellem hotelværelser og lejligheder i flere kategorier. En del af værelserne ligger i selve hovedbygningen, mens andre ligger i sidebygningerne og de der ligger i tagetagen har skrå vægge med ovenlysvinduer. Alle 30 værelser og lejligheder er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil. Værelserne har som minimum aircondition, wi-fi, værdiboks, minibar, telefon, TV samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Lejlighederne har også et lille opholdsrum med køkken, kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab.

Læs om værelserne på Hotel Villa Cheli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Cheli

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Cheli som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Cheli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Villa Cheli

Oplevelsen svarer ikke til den høje pris

Hotellet har en god beliggenhed i forhold til både Lucca og Pisa.
Desværre levede hotellet ikke op til vores forventninger. Personalet var meget upersonlige og ikke imødekommende. Vi havde en dårlig oplevelse med høj støj omkring midnat fra værelset over os, hvorefter vi henvendte os i receptionen. Vi blev afvist med den begrundelse at der var børn på værelset. Det bør fremgå tydeligt, hvis dette hotel er et børne/familiehotel- så havde vi ikke valgt dette.
Rengøringsstandarden var ikke god. Mug/sort fugt på indersiden af badenichen. Det var vist længe siden det var rengjort.
Fine regler for poolområdet, som bare ikke blev håndhævet. Støj, løbende børn skrigende børn.
Dårlig indretning af morgenbuffet. Prisen er simpelthen for høj til den dårlige standard. Tjek op på det- bare et godt råd, hvis i fortsat vil benytte stedet.

Læs mere

Påmindelse om den italienske arrogance!

Vores oplevelse på et ellers dejligt hotel i det skønne Toscana blev dels ødelagt af en nærmest ikke fungerende aircondition, der gjorde det umuligt at få temperaturen ned i vores værelse om natten - den kunne kun larme. Samtidig gjorde hotellets “nebengesjæft” med arrangement af flere private fester heraf 2 bryllupper i løbet af ugen, som foregik med høj musik til sen nat og meget larm på terrassen lige nedenfor vore “deluxe” værelse, det umuligt at sove og da slet ikke åbne vinduer disse aftener - tilbage var kun et meget varmt værelse med mange myg (personligt fik jeg selv omkring 40 myggestik i løbet af ugen).
Værre var det at hotellet til det ene bryllup lukkede såvel poolområde tidligere og restauranten for gæsterne grundet dette bryllup og til det andet bryllup reducerede menukortet til et absolut minimum med samtidig besked om, at vi ikke kunne indtage måltidet på terrasssen, hvilket vi dog modsatte os med det resultat at få den iøvrigt dårligt forberedte mad serveret af den sure og arrogante tjener, der kun kunne tale italiensk. Denne aften var terrassen nok nærmere lukket, fordi hotellets manager/chef selv, samtidig med brylluppet, skulle holde en privat middag. En påmindelse om den italienske arrogance og ligegyldighed overfor hotellets gæster - og en skændsel for os der har betalt for en dyr ferie a la deluxe. samtidig besværligt var det, at hotellet lå flere km. Fra nærmeste restaurant, og vi ikke selv havde bil med.

Læs mere
 
search map