Hotel i Lucca

Hotel San Marco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel San Marco ligger få minutter uden for Luccas imposante bymure, hvilket betyder, at du nemt kan slentre til det dejlige centrum med de mange butikker og restauranter og ikke mindst den helt særlige atmosfære. Eller hvorfor ikke tage cyklen, som mange af indfødte gør!?

Hotellets historie

Det komfortable hotel stammer i sin nuværende form fra 1992, men bygningen har en lang historie og går helt tilbage til 1800-tallet, hvor den oprindeligt husede en cigarfabrik. Sidenhen blev bygningen brugt som kirke, så biograf, herefter dansesal og sidst men ikke mindst som garage for FIAT.

Læs mere om Hotel San Marco

Værelser og pool

Hotellet råder i dag over 42 værelser, alle pænt og enkelt indrettede og udstyrede med satellitfjernsyn, minibar, telefon, aircondition og badeværelse med toilet. På stedet er der 24-timers reception, elevator, morgenmadsrestaurant, bar, internet point og garage. Her er ligeledes mulighed for at leje cykler. Når årstiden tillader det, serveres morgenmaden i hotellets have, hvor der for øvrigt også er et dejligt mindre svømmebassin.

Læs om værelserne på Hotel San Marco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map