Hotel i Lucca

Hotel San Marco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel San Marco ligger få minutter uden for Luccas imposante bymure, hvilket betyder, at du nemt kan slentre til det dejlige centrum med de mange butikker og restauranter og ikke mindst den helt særlige atmosfære. Eller hvorfor ikke tage cyklen, som mange af indfødte gør!?

Hotellets historie

Det komfortable hotel stammer i sin nuværende form fra 1992, men bygningen har en lang historie og går helt tilbage til 1800-tallet, hvor den oprindeligt husede en cigarfabrik. Sidenhen blev bygningen brugt som kirke, så biograf, herefter dansesal og sidst men ikke mindst som garage for FIAT.

Læs mere om Hotel San Marco

Værelser og pool

Hotellet råder i dag over 42 værelser, alle pænt og enkelt indrettede og udstyrede med satellitfjernsyn, minibar, telefon, aircondition og badeværelse med toilet. På stedet er der 24-timers reception, elevator, morgenmadsrestaurant, bar, internet point og garage. Her er ligeledes mulighed for at leje cykler. Når årstiden tillader det, serveres morgenmaden i hotellets have, hvor der for øvrigt også er et dejligt mindre svømmebassin.

Læs om værelserne på Hotel San Marco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel San Marco

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Marco som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Marco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 21 anmeldelser fra Hotel San Marco

Skønne dage på Hotel San Marco

Dejligt hotel, med serviceminded personale og altid behjælpelige med svar på spørgsmål.
Dejlige værelser. Kunne være dejligt med en altan, men det var der ikke på værelserne. Det er vist muligt at leje værelse med altan i omkringliggende ejendomme. Det vil vi nok gøre en anden gang.
Fin morgenbuffet.
Kan kun anbefale og vi kommer helt sikkert tilbage. :-)

Læs mere

Dejlig hotel med en rigtig god beliggenhed i forhold til den bydel hvor der sker noget.

Rigtig dejlig sted. Vi var så heldige at få et værelse i en villa ved siden af hotellet hvor de havde 6 værelser der var en skøn altan til vores værelse og en dejlig have vi også kunne benytte os af. Hotellet ligger 10 min. gang fra bymidten vel og mærke den del af byen hvor tingene foregår så bedre beliggenhed findes ikke. Lucca er en skøn by med masser at charme og liv både dag og aften. Der er en udmærket service på hotellet og der er virkelig ren og pæn. Den lille pool er også i orden og man kunne altid få en drinks på terrassen ved poolen.

Læs mere

Godt hotel i Lucca

Dejligt hotel med en fin beliggenhed lige uden Lucca centrum. Venlig betjening, fine værelser og gode udenomsfaciliteter.

Læs mere

Et sikkert valg

Hotel San Marco burde have 4 stjerner. Det er et hotel, der til fulde lever op til det, der loves og lidt til. Personalet er imødekommende, meget venligt og servicen er helt i top. Skøn morgenmadsbuffet med stort udvalg. Rengøringen af værelserne er også upåklagelig. Den lille terrasse foran poolen fungerer fint både til morgenmad og let servering om aftenen. Poolhåndklæder kan lånes uden ekstra beregning.

Læs mere

Rigtig godt hotel - utrolig service!

Et moderne og godt hotel lige udenfor bymurene, med rigtig god service.
Konfortable senge
God morgenmad
Dejlig pool
Cykeludlejning
Mulighed for at spise godt, til en fornuftig pris - masser af skinke, ost og pølse, som kan anbefales!

Læs mere

Fint hotel i dejlige Lucca

San Marco var et dejligt hotel lige uden for bymuren i Lucca. Fint værelse, god morgenmad og meget venligt personale. Hyggelig have med en lille pool. Her bor vi gerne igen. Kan anbefales.

Læs mere
 
search map