Hotel i Lucca

Hotel San Luca Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En perfekt beliggenhed lige i centrum

Hotel San Luca Palace er indrettet i et af Luccas ældste paladser, som stammer helt tilbage til 1540. Hotellet blev indviet i 2007, og selv om ejerne så vidt muligt har forsøgt at bevare det originale præg og den herskabelige stil, så er det samtidig et moderne hotel med alle de bekvemmeligheder, du kan forvente af et hotel i den kategori. Hotellet ligger i en af Luccas hyggelige gågader lige inden for de gamle imponerende bymure, og du kan gå til alle byens mange attraktioner på ganske kort tid. Kommer du med offentlig transport, tager det kun omkring et kvarter at gå til stationen, og ankommer du i bil, har du mulighed for (mod betaling) at parkere i en garage nær hotellet, hvilket naturligvis er en service, som hotellets personale tager sig af.

Et hotel med gode faciliteter

Foruden den fine og klassisk indrettede reception som har åbent 24 timer i døgnet, tilbyder hotellet en del andre faciliteter. Der er en hyggelig bar og café med udendørs servering og som også er åben for publikum udefra. Morgenmaden, der serveres som buffet, kan du nyde i "Marchese Adalberto-salen" eller på dit værelse afhængigt af temperament. Du har mulighed for at leje cykel på hotellet, hvilket er en dejlig måde at komme rundt i byen på, og ikke mindst at køre en tur på den imponerende bymur, som omkranser hele Lucca. Om aftenen kan du hygge dig i de fine opholdsstuer, hvor der også tændes ild i pejsen i de kølige perioder.

Læs mere om Hotel San Luca Palace

Klassiske og elegante værelser

På Hotel San Luca Palace er der i alt 26 værelser i forskellige kategorier og som alle er indrettet i klassisk og meget elegant stil. Alle værelser har aircondition, satellit-TV, minibar, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel San Luca Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map