Hotel i Lucca

Hotel La Luna

Den populære Piazza Anfiteatro i Lucca
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med middelalderen som nærmeste nabo

Toscanas karakteristiske og charmerende middelalderbyer har i mange år stået højt på ønskelisten, hvis turen gik til Italien. Den lille perle Lucca har indtil for få år siden været ukendt land for de fleste, og det er vi en del, der har sat stor pris på. Men "de hemmelige steder" bliver færre og færre, og sådan må det naturligvis være. Lucca er dog stadig langt fra så overrendt, som flere af de andre populære byer, og det er stadig nemt at finde fredelige områder i den lille by, hvor du kan sidde på en af de hyggelige små pladser og nyde tilværelsen med et godt glas vin i hånden. Og samtidig er det godt at vide, at langt de fleste turister tager hjem igen sidst på eftermiddagen, så om aftenen har du og de lokale stort set byen for jer selv.

Nyd tilværelsen og et godt glas vin på Piazza Anfiteatro


Et af de mest populære steder i byen er den ovale Piazza Anfiteatro, der som både navnet og formen antyder, er bygget på resterne af et gammel romersk amfiteater. I dag finder du et bredt udvalg af både caféer og restauranter med udendørs servering på den dejlige plads, og hvis du vælger at bo på Hotel La Luna, kan du være hjemme på under 2 minutter. Samtidig bor du lige ud til den populære forretningsgade Via Filungo.

Perfekt beliggenhed, hvis du rejser med offentlig transport

På Hotel La Luna bor du også kun et par minutters gang fra det berømte tårn med de små egetræer på toppen - Torre Guinigi, og kommer du med tog, kan du gå til stationen på omkring et kvarter. Ankommer du i bil, skal du være opmærksom på, at det kræver en særlig tilladelse at køre i centrum, men det er muligt at køre helt frem til hotellet for at læsse bagagen af, og så sørger receptionen for at notere din nummerplade, så du undgår en bøde. Der er parkeringsmuligheder mod betaling i gåafstand fra hotellet, og der er naturligvis også et rigtig godt udvalg af restauranter i nærområdet.

Læs mere om Hotel La Luna

Her bor du pænt men enkelt

Hotel La Luna er indrettet i et gammel palads midt i centrum, så pladsen er yderst begrænset. Derfor har de valgt at indrette så mange værelser som muligt, så de fælles faciliteter er begrænset til en lille reception, en bar og en morgenmadsrestaurant. Hotellet har 29 værelser i forskellige kategorier og størrelser, og hvor det har været muligt, har man bevaret de gamle fine fresko-malerier og træbjælker i lofterne. Værelserne har alle aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan forvente nogen særlig udsigt fra dit værelse, på grund af den super centrale beliggenhed i centrum.

Læs om værelserne på Hotel La Luna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map