Hotel i Lucca

Hotel Ilaria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er fascinerende at tænke på, at Luccas aristokrater engang var så rige, at deres pragtejendomme fyldte store dele af såvel byen som dens opland. De lucchesiske villaer er et kendt begreb i Italien, og bakkerne omkring byen er så rig på dem, at der er nok til adskillige dages udflugter. Også i selve byen lod adelen mægtige villaer opfører. Det er de gamle staldbygninger til én af disse, Villa Bottini, der i dag rummer det firestjernede Hotel Ilaria.

Lad bilen stå og nyd Lucca til fods eller på cykel

Du befinder dig midt i det elegante og velstående Lucca, hvor befolkningen hellere cykler eller går, end de tager bilen. Normalt er det derfor svært (eller bare dyrt) at slippe af med bilen i denne by, men gæsterne på Hotel Ilaria har adgang til privat (og gratis) parkering og garage. Til gengæld stiller hotellet cykler til rådighed for gæsterne! Gæsterne har også adgang til gratis internet wi-fi og til audio-guider for byen samt "café" ved receptionen med gratis kaffe, vand og kiks frem til kl. 19.00 hver dag. Hotellet har for resten samme ejere som tre af byens bedste restauranter: La Buca di Sant'Antonio, Ristorante Giglio og Gli Orti di Via Elisa. Den sidste ligger lige om hjørnet.

Læs mere om Hotel Ilaria

Velholdte og veludstyrede værelser

Værelserne er naturligvis velholdte og elegante, og de er alle udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, minibar, satellitfjernsyn, hårtørrer og privat badeværelse med bruser og toilet. 11 af værelserne ligger i et anneks på den modsatte side af vejen. En del af annekset ligger i et af tårnene til én af de mange byporte ind til byen.

Læs om værelserne på Hotel Ilaria

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ilaria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ilaria som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ilaria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Ilaria

Fint hotel med god beliggenhed

Vort ophold på Hotel Ilaria var meget tilfredsstillende..Det var udmærket, at der ikke var langt at gå til stationen. At der var gratis cykler på hotellet var en fin ekstragevinst.
Det var tillige en stor behagelighed, at der var gratis kaffe, te og drinks samt kage om eftermiddagen, og lokaliteterne i hallen var behagelige og udstyret rygvenlige stole.
Kun et forhold var vi lidt kede af: På det tidspunkt, hvor vi var i hotellet ( 9.4 til 14.4.) var der for koldt i morgenmadsrestauranten, som var i en overdækket terrasse, selvom der var varmeapparater i rummet. Det kunne være fint med et rigtigt lokale at sidde i

Læs mere

Fremragende

Tæt på indgangen til romantiske Lucca, som er et sand mekka for shopping.
Illaria tilbyder tiltrængte forfriskninger som vi satte stor pris på, og som gav en naturlig pause i dagens shopperier.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Ilaria

Hotellets trepersoners værelse var godt med fungerende AC og mørklægningsgardiner. Morgenmaden var god efter italienske forhold. I Badeværelset var badekarret/bruseren let tilstoppet, hvilket trak lidt ned i rating. Dejligt at der var en lille "Café" i lobbyen med drikkevarer og småkager om eftermiddagen.
Hotellet har en god beliggenhed lige inden for bymuren med egen parkering så man slap for at tage bilen in i byen,

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Ilaria

Læs mere

Hotel Ilaria

Meget god hotel. God morgenmad adgang til forfriskninger i løbet af dagen og prosecco og snacks om aften.
Men vi boede ikke på hotellet, men vi måtte bo i Appartamento Torre San Gervasio. Hvad egentlig ikke var en ulempe. Det var meget smukt og dejligt sted, og vi havde adgang til hotelets alle faciliteter.

Læs mere

Fantastisk Hotel i hjertet af Lucca

Flot hotel med flotte store værelser.

Vi har tidligere boet på hotellet, men blev denne gang henvist til et anneks i en bygning skråt overfor hotellet.
Anneksets værelser er fuldt ud på højde med det vi tidligere har haft på Hotel Ilaria. Badeværelset var tilmed udstyret med et Spa-bad.

Læs mere
 
search map