Hotel i Lucca

Grand Hotel Guinigi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Guinigi har i mange år været en favorit blandt rejsende, når turen går til den skønne middelalderby Lucca, og med god grund. Hotellet som er et af de større i området, tilbyder både god service og mange faciliteter. Det ligger godt en kilometer uden for Luccas gamle og imponerende bymure, men mange foretrækker rent faktisk denne beliggenhed, ikke mindst hvis de er i bil. Hotellet har rigtig gode parkeringsforhold, og det er vigtigt for de fleste, med mindre du ankommer til byen med offentlig transport. Til gengæld kan du hoppe på en af de lokale busser, og så er du inde i centrum på omkring 10 minutter, så lettere bliver det næsten ikke. På hotellet har du også mulighed for at leje en cykel efter først til mølle princippet, og da området omkring Lucca er helt fladt, er det en dejlig måde at opleve både omegnen og byen på.

Seværdigheder nok til en hel ferie

Lucca er en by, som du nemt kan bruge mange dage på at udforske, for der er et stort udbud af bl.a. historiske seværdigheder, og så skal du naturligvis enten gå eller cykle en tur på den imponerende bymur, som er over 4 km lang, og som omkranser hele det historiske centrum. Derudover er Lucca også en rigtig hyggelig by, men masser af små snoede gader, hvor du let finder en lille vinbar, en café eller en god restaurant, for slet ikke at glemme de mange butikker. Luccas centrum og et såkaldt "must see" er det ovale torv Piazza Anfiteatro, hvor husene er bygget på ruinerne af byens romerske amfiteater. Der er en helt særlig stemning på den lille plads, og her må du nødvendigvis sidde på en af de mange caféer og spise frokost eller drikke et køligt glas vin. Du skal naturligvis også en tur op i tårnet Torre Guinigi, som er blevet byens vartegn. Det sjove ved at gå op i tårnet er, at der gror træer på toppen, og som et ekstra plus har du en fantastisk panoramaudsigt over hele byen.

Hvis du kan løsrive dig fra alt dette, er der et utal af spændende udflugtsmuligheder i omegnen. Det skæve tårn i Pisa ligger kun ca. 30 km fra Lucca, og er du i bil, kan du let køre en tur til de berømte marmorbrud i Carrara eller de smukke "dukkehuse" i de fem små byer Cinque Terre. Er du glad for at køre i bjerge, kan en tur op i Alpi Apuane i Luccas bagland klart anbefales. Her finder du et hav af små hyggelige landsbyer og gode restauranter. I området lige rundt om Lucca ligger der også flere gamle herskabsvillaer, og så er der naturligvis en masse vingårde. Har du ikke kultur nok i Lucca, tager det godt en time at køre med toget til Firenze, som jo i sig selv er en hel rejse værd.

Læs mere om Grand Hotel Guinigi

Et effektivt hotel med god service

Grand Hotel Guinigi er en del af Best Western-hotellerne, og er derfor indrettet efter samme koncept og holder samme høje standard. Gennem de seneste år har hotellet gennemgået en større renovering, så både de offentlige rum som lobby, bar, restaurant og værelser lever op til de 4 stjerner. Du begynder dagen med en god morgenmadsbuffet, og hvis ikke du vælger at spise ude, kan du benytte hotellets restaurant både til frokost og middag. Har du brug for tidlig morgenmad i forbindelse med din afrejse, er der mulighed for at få en kop kaffe allerede fra kl. 5, og hvis du er interesseret i halvpension, kan du forhøre dig om mulighederne i receptionen ved ankomst. Hotellet har også et mindre fitness-center og sauna, og så er der naturligvis wi-fi. Hotellet benyttes ofte til møder og større konferencer, så er du i området på forretningsrejse, vil Grand Hotel Guinigi også være et godt valg for dig. Det er sjældent at de store kæde-hoteller har et personligt præg, men Sabrina, som har været direktør på hotellet i en længere årrække, gør hvad hun kan, for at det hele skal få et personligt touch, men du skal alligevel ikke forvente at komme til et hyggeligt familieejet hotel, hvor hunden ligger i sofaen. Ja så skulle det da lige være et af de kæledyr (hunde og katte), som gerne må medbringes på hotellet, men så er den nok alligevel kommet på afveje.

Komfortable værelser med god standard

Hotellet har ikke mindre end 167 rummelige værelser, som alle er indrettet i klassisk stil. Der er tænkt på detaljerne og alle værelser har som minimum aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks, skrivebord, lydisolerede vinduer samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Der findes specielle værelser til gæster med kæledyr. Du kan ikke forvente nogen særlig udsigt fra dit værelse.

Læs om værelserne på Grand Hotel Guinigi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Guinigi

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Guinigi som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Guinigi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint hotel lige uden for byskiltet

Fint hotel med god service

Læs mere
 
search map