Anmeldelser af Giada

 
Giada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Giada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Giada

Læs personlige anmeldelser af Giada som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og rejsefæller fra Nørre Alslev boede på Giada i Lucca fra d. 30. september til d. 7. oktober 2006.

Vi havde en dejlig ferie. Lucca er en utrolig hyggelig by, hvor der hurtigt går et par dage bare med at nyde udsigten fra volden og fra Luccas vartegn, se på butikker, gå rundt i de hyggelige gader m.m. Der er mange gode restauranter, så man tager let et par kilo på. Uden for Lucca kan vi absolut anbefale en køretur i det smukke bjergområde Garfagnana og specielt et besøg i Europas største drypstenshule. Vi tog den lille rundvisning på en time - den var alle pengene værd. På vej til Lucca tog vi en overnatning i La Spezia (knap 80 km. nord for Lucca og helt ude ved kysten) herfra er der tog til de 5 byer, Cinque Terre. Et fantastisk område, som bør opleves. På nettet kan der findes billeder og beskrivelserne af området som er på UNESCO's verdensarvsliste. Selve lejligheden vi lejede i Lucca, Giada, er stor, indeholder alt det nødvendig og lidt til. Den er utroligt centalt beliggende, men der var 2 minuser; for det første var den meget beskidt!, for det andet vender soveværelserne ud mod gade, hvor affaldsindsamling og gadefejning hver dag starter ml. 5 og 5.30. Det kan således ikke anbefales, at sove for åbne vinduer medmindre man vil tidligt op.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map