Feriebolig i Lucca

Dimora Melograno

 
Dimora Melograno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Melograno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dimora Melograno er en særdeles flot lejlighed beliggende på Piazza San Michele, som ligger midt i Lucca og med god ret kan kaldes byens hovedtorv.

Lejligheden ligger i en statelig bygning, som har gennemgået en grundig renovering og opdelt i en række fornemme lejligheder, hvoraf to udlejes til besøgende i byen (de andre bebos af lokale indbyggere).

Læs mere om Dimora Melograno

Dimora Melograno ligger på fjerde etage (her er elevator). Her er spisekøkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks samt vaskemaskine). Stuen befinder sig seks trin højere oppe og er møbleret med sovesofa til to personer, to små lænestole, en velfungerende pejs samt et fladskærmsfjernsyn. Fra stuen har du udsigt til domkirken. Lejligheden består desuden af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Her er internetadgang og aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map