Anmeldelser af Cykelprogram: fra Lucca til Montopoli

 
Cykelprogram: fra Lucca til Montopoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cykelprogram: fra Lucca til Montopoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cykelprogram: fra Lucca til Montopoli

Læs personlige anmeldelser af Cykelprogram: fra Lucca til Montopoli som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cykelprogram: fra Lucca til Montopoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Stina og rejsepartner fra Nivå boede på Cykelprogram: fra Lucca til Montopoli i Lucca fra d. 12. til d. 18. juli 2010.

Vi har nydt cykelturen i Lucca og Montopoli Valdarno. Alt var i orden og vi fik god service. Der er cykeltasker til cyklerne samt lys og lås, kort og beskrivelser af turene. Cyklerne er måske ikke de mest behagelige til længere distancer, især ikke hvis man plejer at cykle på racercykel eller citybike, men det er en god måde at opleve Toscana på. Tempoet på cykel gør, at du kan nyde naturen ogde små hyggelige byer. Et minus er den til tider voldsomme trafik. Især turen fra Lucca til Montopoli var ikke behagelig. Jeg var ved at blive kørt ned at en lastbil, men slap dog med nogle skrammer og skrækken. Bilerne kører meget stærkt og tæt på. Området omkring Lucca er godt til cykelture, da befolkningen her selv cykler og derfor tager mere hensyn. Omkring Montopoli er det også fint, da der er meget lidt trafik. Jeg vil anbefale at der findes en anden vej mellem de to byer eller at man bliver transporteret sammen med bagagen. Ellers fungerede alt tilfredsstillende som beskrevet. Det var også nemt at tage toget fra Pisa.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map