Agriturismo i Lucca

Corte Stefani

Lejlighed Marzia Lejlighed Marzia Lejlighed Marzia Lejlighed Sabrina Lejlighed Sabrina Lejlighed Serena
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Corte Stefani byder på tre gedigne lejligheder, der ligger ud til en lille gårdsplads sammen med et par andre lejligheder, deriblandt ejernes egen, lige uden for den lille by Segromigno in Monte (8½ km fra Lucca). De nærmeste indkøbsmuligheder er således kun 300 meter væk, men der er flere af slagsen samt bar og restaurant i selve byen, der er ca. 1½ km herfra.

Tre gode lejligheder

De tre lejligheder er uden dikkedarer, men velholdte og pænt møblerede. De har alle gode køkkenfaciliteter med fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine; de har også alle vaskemaskine. I den store have med de mange oliventræer, finder vi et 12 x 6 meter stort svømmebassin (150 cm dybt) omgivet af liggestole og parasoller, der deles med ejerne.

Læs mere om Corte Stefani

Terrasserne

Lejligheden Marzia har en overdækket terrasse med bord og stole, mens lejlighederne Sabrina og Serena deler en stor terrasse med bord, stole og parasoller ca. 15 meter fra huset, men gæsterne er også velkomne til at flytte bord og stole et hvilketsomhelst sted hen i den store have, hvis de hellere vil det.

Lejlighederne på Corte Stefani

Treværelseslejligheden Marzia med 4/6 sovepladser

er 63 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der stue med sovesofa til to personer og køkkkenhjørne (samt fjernsyn). På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden råder over en stor overdækket terrasse i stueetagen.

Treværelseslejligheden Sabrina med 4/6 sovepladser

er 63 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med sovesofa til to personer og køkkkenhjørne (samt fjernsyn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden deler en stor terrasse med lejligheden Serena.

Treværelseslejligheden Serena med 4/6 sovepladser

er 63 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med sovesofa til to personer og køkkkenhjørne (samt fjernsyn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden deler en stor terrasse med lejligheden Sabrina.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map