Anmeldelser af Cittadella

 
Cittadella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cittadella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cittadella

Læs personlige anmeldelser af Cittadella som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cittadella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og Susan fra Esbjerg boede på Cittadella i Lucca fra d. 18. til d. 27. juli 2011.

Det var nu fjerde gang vi beboede denne dejlige lejlighed, så kan I ikke bare
fortsætte, hvor vi slap sidste år med at nu har vi boet der i 2008, 2009, 2010 og
2011 og at vi kommer igen i 2012.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og Bente fra Nivå boede på Cittadella i Lucca fra d. 6. til d. 17. juli 2011.

Vi har været i Lucca og boet i lejligheden Cittadella fra den 6. juli til den 17. juli 2011. Vi var spændte på at se stedet i virkeligheden, og det levede fuldt ud op til de forventninger, vi havde. Der var hyggeligt, lejligheden var veludstyret, og den lille gård blev brugt flittigt. Til trods for at det var meget varmt, var lejligheden behagelig at opholde sig i. Beliggenheden var optimal, 5 minutters gang til centrum og lige op til bymuren. Miljøet var lokalt og roligt.

Parkering var det eneste problem, vi oplevede. Inden for bymuren var det dyrt, så vi fandt gratis p-pladser i gaden N. Sauro ca. 20 min. gang fra lejligheden. Her var der som regel plads. Vi kunne foreslå, at placeringen af de gratis p-pladser blev mere præcist beskrevet i informationsmaterialet. Et gode var det dog, at det var muligt at holde på en parkometerplads lige uden for lejligheden, når der skulle læsses af.

Vi fandt et særdeles velassorteret supermarked på Via Diaz ikke langt fra p-stedet.

I øvrigt fandt vi Lucca fuld af charme, med mange spændende pladser, gader, seværdigheder og et væld af spisesteder. I omegnen var der mange små hyggelige byer især i det bjergrige område nord for byen. Der var fin og nem togforbindelse til Pisa.

Alt i alt en dejlig tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og Mona fra Schweiz boede på Cittadella i Lucca fra d. 8. til d. 15. maj 2011.

Turen til Lucca gik meget fint. Vi fandt nøglen med en lille smule besvær, en ny og bedre opsat postkasse ville ikke være af storhed. Vi fandt også frem til Via Cittadella uden store problemer. Efter aflæsning af bagage, fandt vi gratis langtidsparkering ved Via dei Pubblici Macelli nær engros grøntmarkedet, det ligger ca. 20 min. gang fra lejligheden sydøst for byen lige uden for bymuren.

Selve lejligheden var som ventet ikke særlig stor; men nok til to personer. Den er meget mørk og ikke just hyggeligt indrettet. Der er TV, dog kun med italienske kanaler; med kabelfjernsyn burde det være en smal sag at få et par engelske (BBC news, CNN, CNBC) og tyske (ARD, ZDF) installeret, desuden en internet tilslutning. Huslejen synes at være høj nok til at retfærdiggøre disse krav, som i vore dage efterhånden er en selvfølgelighed. På badeværelset sidder holderen til telefonbruseren meget højt oppe på væggen, der burde være en lodret stang med mulighed for trinløs justering af holderen, som landet ligger nu, må man stå med bruseren i den ene hånd og påføre sæbe/shampoo med den anden, prøv det engang derhjemme, det er meget bøvlet.

Byen Lucca er virkelig en rejse værd med mange afvekslinger og rigtig gode spisesteder. Bus til Pisa og Firenze klappede også rigtig fint.
Ved udtjekning kom jeres repræsentant præcist på det aftalte tidspunkt til lejligheden lørdag aften, og vi ordnede formaliteterne og forlod Lucca søndag morgen.
Alt i alt havde vi en god oplevelse.

In-Italia's kommentar

Kære Ole, Mona og læser, Der er desværre ikke kabelfjernsyn i Italien. I skrivende stund er downloadhastigheden i Italien lavere end i Libyen. Mange ting, man tager som en selvfølge, er desværre ikke sådanne, når man kommer til et nyt land. For eksempel beklager italienere, der rejser nordpå, sig over at der ikke er skodder for vinduerne eller bidet på badeværelset. Vi er glade for at I har nydt Lucca, og vi har videregivet jeres ønsker til ejeren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jan og Susan fra Esbjerg boede på Cittadella i Lucca fra d. 16. til d. 26. juli 2010.

Vi har boet på Cittadella i Lucca både i 2008, 2009 og nu også i 2010. Vores kommentarer fra juli 2008 er ligeså gældende i dag som dengang.
Vi kommer helt sikkert igen i 2011

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Unni og rejsefælle fra Espergærde boede på Cittadella i Lucca fra d. 10. til d. 19. september 2009.

Jo tak, ferien har vært fin. Været kunne vært bedre, men det er jo ikke noe man kan lave om på.
Eneste sure miner var at kontoret hvor vi skulle hente nøgler ikke hadde fått informasjon om at vi ville komme kl.1300 slik det stod I rejebeviset.
De har nemlig lukket fra 12.30 til 1500 så der vaste vi rundt et par timer inden vi fik nøglerne til vores leilighed.
Vi leide sykler og var på sykkeltur hver dag. Sykler med alt tilbehør (inkl. verktøy og deler til enkle reperationer) leide vi hos Paolo, paolotessandori@tuscanbike.com. Her fik vi en god pris på nogle gode sykler, en fantastisk service og hjelp til at finde smukke dagsturer uden trafik.
Kort med indtegnede sykkelstier eller I det hele tatt detaljerede kort til at finde vejer udenfor byen er en mangelvare I Lucca og omegn. Paolo laver nu sin egen bog med kort beregnet for syklister, den vil være færdig til neste år. Absolutt en asted at anbele for gæster der skal på sykkelferie.
Ellers en Lucca en fantastisk dejlig by, området rundt så idyllisk at det må bare oppleves. Generelt god service og hyggelige lokalbefolkning.
Det bliver ikke sidste gang vi besøger Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kasper og Trine fra Århus C boede på Cittadella i Lucca fra d. 22. til d. 29. juli 2009.

Vi havde lidt problemer med at finde abitare (der hvor vi skulle hente nøglen til lejligheden), det kort som I har liggende på jeres hjemmeside bør I revurdere. Men efter lidt hjælp fra turistinformationen og lokale fandt vi dog abitare. Lejligheden er rigtig fin og hyggelig, den er luksus når man kun er to. Dog kunne I måske skifte hovedpuderne ud, da de er voldsomme høje og hårde, det samme er sengen bare meget meget blød. Afløbet i brusekabinen fungerede heller ikke så godt, men måske det bare skal renses? Men rigtig fin lejlighed som klart kan anbefales. Lejligheden ligger perfekt ift. Byen og især busstationen som ligger ca. 5 minutters gang fra lejligheden, dette er super godt når man er afhængig af busserne. Vi tog både bussen til vandet og til Firenze. (bus nr.10 Firenze DD , som betyder lyn bus tager ca. 1 t 10 min til Firenze). Når man skal til vandet (viagreggio, bus nr.11) tager det ca. 45 min. Tog stationen i Viagreggio er brændt ned så tag bussen.
Alt i alt har vi haft en rigtig god ferie og kunne godt finde på at rejse med In italia en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elsebeth og John fra Vejle boede på Cittadella i Lucca fra d. 16. til d. 22. april 2009.

Vi havde en dejlig tur, kendte godt byen i forvejen da vi har været der to gange før men kun for en enkelt dag hvor vi lejede cykler og tog turen rundt på muren, med afstikker ned til byen.

Byen og området kan dog sagtens bære en hel uge med hensyn til seværdigheder, ting der sker i byen eller bare det at opleve byens stemning.

Skal vi fremhæve nogle nye oplevelser så var det de daglige koncerter i Chiesa di San Giovanni. Der bliver spillet og sunget musik af fortrinsvis Puccini fra hans store og mest kendte operaer. Det er som sagt dagligt fra kl. 19.10 til ca. 20.00, billetter købes i kirken, så er man til opera så prøv dette. Vi var også heldige at være i byen da det månedlige antikmarked var der.

Lejlighedens beliggenhed var meget fin, syntes dog at prisen var til den gode side, når man tager rengøring og varmeudgifter oveni. Den er absolut også kun til 2 personer og måske skulle havemøblerne udskiftes!!

De lokale folk fra In-italia var meget hjælpsomme.

Fandt forøvrigt også en spændende cafe på Piazza san Francesco, på dansk hedder den "Det sorte får", drives af unge mennesker der er lettere retaderede. Søde og dejlig mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og rejseledsager fra Charlottenlund boede på Cittadella i Lucca fra d. 30. august til d. 6. september 2008.

Overalt forventning. By og område er helt efter vores ønsker. Lejligheden er hel fin til 2 pers. Ikke til flere pga. indretning af sove pladser. Skal der være et ønske burde vaskemaskinen udskiftes med en opvaskmask. Parkering bør i oplyse mere præcist hjemmefra hvor og hvordan med de forskellige muligheder både inden og uden for murene. ( især gratis placeringer på jeres kort). Priser på betalingspladserne bør i oplyse om.

Vi kan anbefale flg. Restauranter, om vi besøgte med udsøgt fornøjelse:
Da Giuliio. Via delle Groce 45 2 pers. 2 retter vin og kaffe pris 40 euro Tratoria da Leo. Via Tegrimi 1. 2 pers 2 retter vin og kaffe pris 47 euro Ristorante Pizzeria K2. Via Anfiteatro 102. 1 antipasta 2 pizza 1 fl. Vin 1fl. Vand 41 euro Alle de anførte var helt perfekte!

Udflugter til Firenze bør man tage bussen, den holder lige om hjørnet ca.
200 meter For gud's skyld tag IKKE TOGET! Køreplanen er ønsketænkning, Anfører 1,5 time men det tager mindst 2,5 ind og 4 TIMER tilbage, Glem alt om at tage egen bil, det er temmelig umuligt at finde en P.plads Det samme gælder Sienna. Vi tog en tur til Barga en meget charmerende by med et fremragende Konditori Betydeligt billigere end de mere besøgte byer. Skal vi gøre det igen vil vi nok tage fly el. tog og leje bil på stedet. Det kan anbefales at tage DB Autozug fra Hamborg til Allesandria, der kun ca 250 km at køre, hvis man ønsker egen bil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og Susan fra Esbjerg boede på Cittadella i Lucca fra d. 3. til d. 17. juli 2008.

Vi blev på stedet rigtig godt modtaget af den lokale repræsentant, hvor vi fik udleveret nøgler og informationer om Lucca og omegn. Spændte begav vi os så til Via la Cittadella, hvor vi skulle bo de næste 14 dage. Her blev vi utroligt overraskede over lejligheden ! Utrolig velholdt og ren og, kunne vi hurtigt blive enige om, billederne på hjemmesider og i brochurer yder slet ikke lejligheden retfærdighed. Reelle rum, fint køkken (med alt udstyr) og en dejlig gårdhave.
Selve Lucca blev også en stor oplevelse, på vore daglige spadsereture fandt vi hver dag nye gader og kirker. Vi begav os kun en enkelt dag uden for Luccas mure for at besøge Pisa, hvor vi dog hurtigt fik set seværdighederne og de utroligt irriterende souvenirsælgere og skyndte os "hjem" til Lucca igen, til vor vante fredfyldte atomsfære.
Hverken i jeres eller i det på stedet udleverede materiale angives det lokale marked, hvilket vi synes var en oplevelse. Onsdag og lørdag afholdes der et rimeligt stort marked omkring byporten "Elisa".
Vi fik også afprøvet en del af byens restauranter, hvor vi i udstrakt grad nød det italienske køkken. Vi vendte dog flere gange tilbage til "Trattoria da Leo" i Via Tegrimi, hvilken varmt kan anbefales især indendørs, hvor atmosfæren er uovertruffen.
Ved ankomsten til Pisa lufthavn tog vi en taxi til Lucca formedelst 85 Euro, vi fandt dog inden afrejsen ud af, at der fra Lucca går bus direkte til lufthavnen for kun 2,60 Euro pp. Taxi ca. 30 minutter - bus ca. 50 minutter.
Alt i alt en utrolig dejlig ferie. Vi vender tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgit og familie fra Næstved boede på Cittadella i Lucca fra d. 13. til d. 18. juni 2006.

Vi havde en rigtig dejlig ferie. Lucca er jo en rigtig hyggelig og dejlig by. Rom er jo helt anderledes det er en storby, men der er utrolig meget at opleve.
Lejligheden i Lucca var udmærket bortset fra at vi ikke var opmærksom på ,at når vi bestilte til 3 personer, skulle vi have oplyst at det var 3 voksne af hensyn til soveplads. Der var i lejligheden 1 dobbeltseng og 1 gæsteseng til 1 barn. Vi havde regnet med at der var 1 soveværelse + 1 værelse mere, men det er sikkert os der ikke har læst beskrivelsen godt nok. Den ældre dame der boede i opgangen og havde med lejligheden at gøre var utrolig sød og venlig.
Hotelværelserne i Rom var udmærket.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map