Agriturismo i Lucca

Case I Peri

 
Case I Peri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Case I Peri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De gamle restaurerede bondehuse Casa I Peri er beliggende 7 km fra Lucca i de grønne bakker der præger denne toscanske provins. Kun 200 meter fra stedet findes de nærmeste indkøbsmuligheder. Der er ca. 30 km til sandstrandene ved Viareggio og Forte dei Marmi.

Hvert hus råder over egen terrasse med havemøbler placeret i den store have, hvor der også findes to opstammede svømmebassiner: et på 9 x 6 meter (120 cm dybt) og et på 5 meter i diameter (120 cm dybt). Der er fælles vaskemaskine, som kan benyttes mod betaling. I nærheden af husene er der en kommunal vej med meget lidt trafik.

Læs mere om Case I Peri

Huset Dalida med 2/3 sovepladser:
- Boligen er ca. 35 m² stort og befinder sig i stueetagen. Den består af opholdsstue med pejs samt køkkenhjørne med opvaskemaskine og ovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Huset Agrumeto med 6 sovepladser:
- Agrumeto ligger ved siden af Gabriella, og de kan forbindes ved at åbne en dør. Huset er ca 80 m² (fordelt på to etager) og indeholder 6 sovepladser. I stueetagen ligger indgang, opholdsstue med dobbeltsovesofa samt pejs og køkkenhjørne med opvaskemaskine, badeværelse med toilet og bruser. På første sal findes et soveværelse med to enkeltsenge. Ved at gå igennem dette værelse kommer man til et andet soveværelse med dobbeltseng.

Huset Gabriella med 8 sovepladser:
- Huset er ca. 140 m² og er fordelt på to etager. I stueetagen findes opholdsstue med spisebord og sovesofa til to personer samt køkkenhjørne med fire gassblus, ovn, opvaskemaskine samt pejs. På første sal findes der to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map