Anmeldelser af Case I Frutti

 
Case I Frutti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Case I Frutti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Case I Frutti

Læs personlige anmeldelser af Case I Frutti som ligger i Lucca. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Case I Frutti. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Louise og familie fra Hørsholm boede på Case I Frutti i Lucca fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi var meget glade for vores ophold i italien. Meget søde ejere, fantastisk beliggenhed. Lucca synes vi også levede op til vores forventninger. Ligesom jeres betjening har været helt igennem i orden.
Det eneste der ærgrede os lidt var at vi ikke fandt en bedre(større og måske knap så befolket) offentlig strand end vi gjorde, måske kunne vi have reserchet bedre hjemmefra. Men poolen var fantastisk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map