Agriturismo i Lucca

Case I Frutti

 
Case I Frutti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Case I Frutti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os midt ude på landet, 14 km fra Lucca, i nærheden af den charmernede lille middelalderby Castelvecchio di Compito, som på lang afstand troner sig frem på en bakketop.

Dette område bugner af små spændende middelalderbyer, som helt har undgået langt de fleste turisters opmærksomhed. Her ligger to små selvstændige oprindelige bondehuse. Husene ligger med 10 meter mellem sig og deles om en stor og ganske velholdt have med et flot svømmebassin på 14 x 8 meter (dybde 100 - 145 cm) med liggestole og parasoller. Husene ligger isoleret nede af en grusvej mellem marker.

Læs mere om Case I Frutti

Begge huse har eget udeområde med bord, stole, grill og bordtennis til fælles brug. Der er parkering ved huset. De to huse er simpelt og gammeldags møbleret. Her er omkring 1½ km til nærmeste restaurant, men kun cirka 800 meter til købmand.

Huset Lampone med 4/6 sovepladser
- I grunden er der tale om et selvstændigt lille hus på 80 m² i to plan. I stueetagen er der en stue med stort køkken (fire gasblus, ovn og køleskab), fjernsyn og sovesofa til to personer. På første etage finder du to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Huset ligger nærmest svømmebassinet.

Huset Mirtillo med 6 sovepladser
- Er 120 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med stort åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og pizzaovn) og fjernsyn. På første etage finder du to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser, badekar og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map