Feriebolig i Lucca

Casa Sina

 
Casa Sina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Sina ligger i en idyllisk dal syv kilometer fra Lucca. Den var engang kendt som Valle delle lavandaie, altså vaskekonernes dal, fordi det var her, at de velstående lucchesere sendte deres tøj og linned ud for at blive vasket langs floden. Her er stadig meget malerisk og fredfyldt.

Casa Sina ligger op ad en større bygning, hvori ejerne bor, men gæsterne har deres egen overdækkede terrasse, deres egen have, og svømmebassinet på 8 x 4 meter (dybde 170 cm) står udelukkende til deres benyttelse. Bassinets vand renses for resten med salt, ikke med klor, og rundt om det står liggestole. I haven er der også grill, og i et lille separat skur er der vaskemaskine, strygejern og -bræt til gæsterne. Ved siden af er der et badeværelse med bruser og toilet. Såvel indkøbsmuligheder som restaurant findes 400 meter herfra.

Læs mere om Casa Sina

Fireværelseslejligheden Casa Sina med 6 + 2 sovepladser
Lejligheden ligger i tre plan med indgang i stueetagen og er 130 m² stor. I den høje stueetage finder du spisekøkken med fire kogeblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab samt en opholdsstue med satellitfjernsyn. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med badekar og toilet. På anden etage er der to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. Mod betaling af tillæg kan der tilføjes en køjeseng.

Skjul teksten
 
 
search map